sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Shampoo Free?

Moi!

No tulihan se flunssa sieltä. Osasin arvata oikein. Tosin haluaisin kovasti sysätä syyn äidin niskoille - hän soitti pari päivää sitten ja oli kauheassa flunssassa (jo äänestä sen vahvasti kuuli). Ehkä se tarttui sen puhelun kautta tänne...? Tuskinpa kevättakin käyttämisellä mitään virkaa siinä asiassa ollut... Kröhöm.

Njoo, sysään tosi tyylikkäästi day kympin huomiselle ja vaihdan aiheen yhtä styleesti ja smoothisti Shampoo Free Challengeeni! Kaikki muistaa sen, right?

Väsyin nimittäin jokin aika sitten päänahkani hilseilyyn. Yritin uskotella itselleni, että ei sitä nyt niin paljon ole, että älä ala nössöilemään ja valittamaan siitä. Sitten E leikkeli tämän kuun alussa latvojani ja kauhisteli hilseen määrää, ja tartutti kauhistelun minuunkin. Ei sitä hilsettä huomaa, jos ei sillä tavalla katso, mutta kun katsoo, niin KLUNKS.

Googletin apua ongelmaani, ja kiinnostuin yhdestä viestistä jossain keskustelupalstalla. Siinä kirjoittaja oli todennut palashampoon olevan apu hilseilyyn. Hän käytti sitä 1-4 krt kuukaudessa, ja hilse lähti kuulemma kerrasta pois.

Joku viikko sitten käytiin E:n kanssa keskustassa ja poikettiin Rautatieasemalle, jossa sijaitsee Lash -niminen shampookauppa. Ne shampoot tehdään siellä vissiin itse. Siis ne työntekijät tekee - ei asiakkaat. Tai mistäs minä tiedän, jos siellä joku sellainenkin itsepalvelupaikka on.

Enivei, löysin nopeasti shampoopalan, joka lupasi hilsepäivien olevan ohi sitä käyttämällä:



Hieman tyyriimpi ostos, mutta shampoopalasta löytynee iloa vähän pidemmäksi aikaa.

Olen käyttänyt tuotetta kolme kertaa. Alussa vähän vierastin, kun se tuoksui tervalle, mistä en hirveästi tykkää. Onneksi se haju ei kuitenkaan tarttunut tukkaan.

Ja mitä olen tykännyt? Noh, kyllä sitä hilsettä vieläkin on. Ei lähtenyt kerralla tällä pois. Mutta vähentynyt se kyllä on, huomattavasti. Enää ei tarvitse aamulla karistella ikuisuudelta tuntuvaa aikaa hiuksista valkoisia hiukkasia pois. Ja on se helpottanut oloa paljon. Olen lisäksi ollut erittäin iloinen siitä, että shampoopalan käyttäminen ei ole muuttanut hiusten tuuhautta yms. ominaisuuksia, mitä olen saanut shampoottomalla kuurillani. Ne näyttävät ja tuntuvat yhä ihanille, ja olenpas joskus tehnyt niin, että olen niiden antanut olla pesemättä kolmekin päivää, eikä näy missään. Ihan mahtavaa!

En minä tosin tiedä, että voiko tätä shampoottomaksi kuuriksi enää kutsua, jos käytän palashampoota hilseilyyni. Suunnitelmissa kuitenkin on, etten käyttäisi palaa joka ikinen suihkukerta - vain silloin, kun hilseongelma alkaa paisumaan tai on jotain menoa jonnekin jne.

Ei tässä muuta tästä aiheesta tällä kertaa. Palaillaan asiaan taas huomenissa! Moj!

Ei kommentteja: