maanantai 8. elokuuta 2011

Youtubettelua

Joko se maanantai on jo? Päivät ovat menneet aika laiskasti eteen päin. Tällä hetkellä olen turhautunut siitä, ettei ex-hostperheeni äiti ole lähettänyt suosituslappusta aka työtodistusta minulle. Vaikka lupasi ("of course!"). Ja viime keskiviikkona lähetin hälle oiiiiikein ystävällisen sähköpostin (jota oli jostain kumman syystä vähän ahdistavaa naputella...), jossa asiasta kysyin. Eikä mitään vastausta. Nyt sitten taidan laittaa uudestaan viestiä, kopsaan edellisen viestin jaksoksi, hah. Koska työtodistus olisi aika kiva.

Torstaina alkoi ykkösellä North and South -draamasarja, johon totaalisesti ihastuin. Piti sitten loikkia youtubeen right after that first episode and katsella loputkin jaksot sieltä. Ah, ihania pukuja! Sellainen pukudraama kun oli siis se. En tiedä, miksi muuten sitä kutsua. Sarjaa katsoessa taisin vähän ihastua tuohon päähenkilömieheen (kumma juttu)!

Ah, Richard Armitage <3

Innokkaana pukudraamojen ystävänä eksyin youtubettelun seurauksena katsomaan Daniel Derondankin, jossa oli kanssa miespäänäyttelijänä aika namupala... Nyt on menossa The Way We Live Now, jossa nauran sille näyttelijälle, joka näyttelee Harry Potterissa Murjottavaa Myrttiä. Ei siinä mitään, mutta kun se ääni! Tulee heti mieleen Harry Potter ja Murjottava Myrtti. Ei millään pahalla siis.

Anyway, pukudraamailuista meikän Helsinki-seikkailuun, joka alkaakin tässä keskiviikkona. Alkuperäisesti suunnittelin meneväni sinne jo tänään maanantaina, mutta eipä ole ketään viemään Kuopioon ja juna-asemalle. Keskiviikkona on. Silloin siis.

Tällä hetkellä en voi olla miettimättä ensi viikon Maija Vilkkumaan keikkaa Tavastialla! Kun olin USAssa, niin harmittelin kovasti, etten sinne pääsisi, mutta nyt kun tulin vähän aikaisemmin pois, niin PÄÄSEN! Onni onnettomuudessa, etten sanoisi.

Ei kommentteja: