lauantai 13. elokuuta 2011

Kävelen

Aika ihana laiskottelupäivä takana, jesh! Meinasin mennä leffaankin, mutta kauhistuttuani hinnasta (12 euroa viikonloppuna...), päätin toteuttaa suunnitelman arkipäivänä (6,50 - 8,00 euroa). Sen sijaan lähdinkin muutaman lihapiirakan syötyäni kävelemään. Katsoin google mapsista vähän ohjeistusta ja lappasin mennä Kampin suuntaan. Sinne menikin joku 50 minuuttia suuntaansa kävellen.

Oli aivan ihastuttava ilma - aurinko paistoi, vielä ei ollut syksyn kellertäviä merkkejä puissa ja mieli oli kepeä! Ohitin paidattomia poikia skeittaamassa, hymyilin auringonpalvojille puistoissa, kuuntelin kielien sekamelskoja Eduskuntatalon edustalla, katselin vastaantulevia ihmisiä ja ratikoita, jotka poimivat väsyneitä kyytiin. Ja sitten olin Kampissa. Siinä edustalla oli joku isohko tapahtuma menossa, mutten jäänyt siihen sen kummemmin tapahtumaa seuraamaan, vaan päätin mennä sisälle kiertämään. Ensin menin Vero Modaan ja löysin itseeni tonkimasta alennusrekkiä... Ja lähdin kolmekymppiä köyhempänä kaupasta ulos. Pöh, tyhmät alet!

Ihana päällä. Sellainen löysä, normi, mutta.. ah so lovely!

Entäs tämä sitten?! Rakkautta ensisovituksella <3

Nojoo. Se Vero Moda olikin sitten ensimmäinen ja VIIMEINEN kauppa, mihin astuin. Lähdin aika nopeasti menemään kohti ulko-ovia lompakon samalla moittiessa laukun pohjalla sortumista.

Toiset noin 50 minuuttia ja olin kämpillä. Kello näytti jo myöhäistä iltapäivää tässä vaiheessa. Menin nettiin, söin karjalanpiirakoita, katsoin...

Olen ihan liian perso Gilmoren tytöille.

Ja tässä tietokoneen ääressä vieläkin istun. Huomenna taitaisi olla toinen laiskottelupäivä tiedossa. Maanantaina saan toivottavasti äidin lähettämät opiston paperit tänne ja tutkailen niitä, saatan soittaa sinne ja kysellä lisää. Ja teen päätöksen, että menenkö vai enkö mene. Kun se on vähän fifty-fifty. Aaargh, on niin vaikeaa joskus tämä päätöksen tekeminen!

Päivän video:



Olin kuullut tämän joskus YleX:llä ja ahkeralla googletuksella löysin biisin youtubesta! Alussa en kiinnittänyt lainkaan huomiota sanoihin, vaan ajattelin, että onpa tosi kiva soundi... Noh, sitten tämän videon löydettyäni aloin kaivelemaan sanoja. R A N K A T. Wikipediasta löytyi infoa asiaan: 

The song is about a troubled and delusional youth with homicidal thoughts. While certain lyrics of the song were digitally removed for MTVU due to references to guns and bullets. Biisin laulaja on kertonut myös, että the lyrics were written to "bring awareness" to the issue of gun violence amongst youth, which he feels is an epidemic perpetuated by "lack of family, lack of love, and isolation".

Ja sanat tähän lauluun menevät näin:

Robert's got a quick hand.
He'll look around the room, he won't tell you his plan.
He's got a rolled cigarette, hanging out his mouth he's a cowboy kid.
Yeah he found a six shooter gun.
In his dads closet hidden in a box of fun things, and I don't even know what.
But he's coming for you, yeah he's coming for you.

[Chorus x2:]

All the other kids with the pumped up kicks you'd better run, better run, outrun my gun.
All the other kids with the pumped up kicks you'd better run, better run, faster than my bullet.

Daddy works a long day.

He be coming home late, yeah he's coming home late.
And he's bringing me a surprise.
'Cause dinner's in the kitchen and it's packed in ice.
I've waited for a long time.
Yeah the slight of my hand is now a quick pull trigger,
I reason with my cigarette,
And say your hair's on fire, you must have lost your wits, yeah.

[Chorus x2:]

All the other kids with the pumped up kicks you'd better run, better run, outrun my gun.
All the other kids with the pumped up kicks you'd better run, better run, faster than my bullet.

[Whistling]


[Chorus x3:]

All the other kids with the pumped up kicks you'd better run, better run, outrun my gun.
All the other kids with the pumped up kicks you'd better run, better run, faster than my bullet.

Ei kommentteja: