tiistai 23. elokuuta 2011

Wishing I could be there...

... Jenkeissä siis. Yhyy! Siellä oli ollut äsken jotkut maanjäristyspippalot ja meitsi missasi aika lahjakkaasti ne! Sooooo wrong! Facebook täyttyi "Tääl oli äske maanjäristys" -seinäviesteistä ja minä juttelin samaan aikaan sveitsiläisen Au pair- kamu C:n aka Krissen kanssa, jolta kuulin ensimmäisenä eartquakesta. Tällä hetkellä tuntuu vaan niiiiin väärälle olla toisella puolella maapalloa.

Ei kai tässä muuta. Vai haluatteko kuulla, miten työhaastis meni? Se meni aika hyvin. Sinne oli kuulemma hakenut yli 100 ja the boss oli aika rankalla kädellä tonkinut sieltä 4 tyyppiä, jotka kutsui haastikseen (myönnetään, että aika persoonallisen hakemuksen sinne laitoin - nyt haluan ajatella, että kutsu oli yksinomaan sen ansiota muahaha). Lucky me! 25 % mahdollisuus siis päästä sinne. Aika positiiviselta hän vaikutti minun suhteeni, mutta olin siis toiseksi viimeinen haastateltava, että se viimeinen voi olla vielä kivempi ja nätimpi ja ihanampi kuin minä. Doh, ei pitäisi edes kirjoittaa mitään tällaista, kun sitten tulee paha mieli heti ja tekee mieli mennä peiton alle piiloon...

Ah ja niin joo, piti vielä mainita siitä, kun törmäsin johonkin yli parikymppiseen nuoreen mieheen kadulla. Tai en siis törmännyttörmännyt, vaan hän pysäytti minut ja kysyi, missä Kela on. I have no idea... Sitten juututtiin 10 minuutiksi jutustelemaan, ja selvisi mm., että hän oli ollut aikoinaan Australiassa töissä 9 kuukautta ja oli ollut muutaman kerran siellä koditon, joten oli nukkunut baarien vessoissa ne ajat. Jee. Ja hän ei kuulemma käytä karttoja ja katso, missä mikin paikka on, koska tykkää seikkailla. Ja että sydän- ja verisuonitaudit johtuu ihmisten liiallisista rakastumisista ja seikkailusta, kun se sydän silloin pomppii rinnassa tuhatta ja sataa.

Sellainen tosi mielenkiintoinen päivä siis takana. Ilman kuvia. Ei niitä jaksa täällä kovin räpsiä. Ne olisivat vain tylsää katsottavaa... Ehkä. Viikonloppuna on Taiteiden yö, joten sieltä voisi jotain näppäillä.

Jatketaan tällä Emma-lykkää-videon-loppuun-ja-tehän-tykkäätte -tyylillä sitten. Vaikkei siinä mitään tykkää -nappulaa olekaan. Ei tämä mikään feispuukki ole, hemmetti.

Ei kommentteja: