maanantai 22. elokuuta 2011

Normilaiffi continues

Jei moi kaikille!

Pyykkäilin äsken vähän tuossa ja katselin jakson Gilmoreja ja söin salmiakkia, omnomnomn <3. Lisäksi tuli tsekattua taas mol.fi:n työtarjonta, josko sinne olisi tullut uusia ilmoituksia ja olihan sinne. Huomenna on tosin työhaastattelu yhteen paikkaan, jonne tuli kutsu eilen, joten täytyy nyt katsoa, miten se menee... Se olisi osa-aikatyöpaikka ja yksi toinen paikka, minne olisin kiinnostunut menemään, olisi aamu- ja iltaduuni, joten periaatteessa kävisi hyvin yhteen tämän työhaastis-paikan kanssa... Hmm, sen nyt näkee sitten.

Lisäksi tässä viikonloppuna tuli katsottua E:n kanssa meidän yläasteen kotitalousvideoita aka kotsavideoita, joita kai jossain muualla kutsutaan myös köksävideoiksi. Meillä kotsavideoiksi kuitenkin. Naurettiin vedet silmissä niille yli tunnin ajan. Aika pikselimössöähän ne olivat, mutta jonkin verran selvää sai. Legendaarista! Täytyy tosin sanoa, että Emma 14-vee oli jonkin verran erilainen kuin nykyinen Emma soon-to-be-20-vee. Kuudessa vuodessa ovat hiukset ehtineet kasvaa poikamallista melko pitkiksi ja vartalo ei ole enää niin... Noh, yhtä hoikka. Yhyy.

Sitten loppuun ihana kappale mieheltä, josta en ollut koskaan ennen kuullut - en ennen kuin Suomeen saavuin. Kun eipä noita suomenkielisiä biisejä hirveästi jenkkiradioasemilla soiteltu... Myönnetään, etten normaalisti kuuntele tällaista suomenkielistä tuotantoa, mutta tämä iski täysillä. Vau!

2 kommenttia:

IhQT kirjoitti...

Oi kotsanvideot. : D Luulin että E poisti ne joskus mutta saa lähettää niitä mulle jossain vaiheessa. <3

Emma kirjoitti...

Ne oli ihan mahtavia kyllä :D