tiistai 16. elokuuta 2011

Let's stay with the original plan

Jaahas. Päätin ahdistavan pohdiskeluajan jälkeen jättää opistoelämän sikseen, ja pidättäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa. Eli töiden hakua pääkaupungissa ja yrittää vaikka tässä syksyn hakuun laittaa paperia jonnekin ja toivoa parasta. Jos ei tärppää, niin aina on kevät. Aina on jotain. Right? Positiivisuutta kehiin, kyllä se tästä!

Päätökseni hylätä kansanopisto oli vai-ke-a. Inhoan tällaisia aika tärkeitä päätöksiä. Lopputulokseen päädyin kuitenkin, kun mietin plussia ja miinuksia kaikkien vaihtoehtojen välillä, ja luulen, että tämä on oikea ratkaisu. Koska a) minulla ei ole rahaa maksaa sitä vuoden opiskelua (jotain 3000 egeä yhteensä) ja b) en halua anella vanhemmilta rahaa sellaiseen, kun siitä ei ammattiakaan varsinaisesti saa. Ja olen jo iso tyttö, kyllä pitäisi itse kyetä maksamaan ja huolehtimaan itsestään! ... Tai ainakin yritys on kova.

Tänään kävin leffassa. Kävelin Tennispalatsin leffateatteriin ja ostin itselleni lipun Heartbreaker -leffaan. Se oli ranskalainen ja siinä naspääosaa näytteli Johnny Deppin vaimo. Siinä kai se pääsyy sitten siihen, miksi menin sen katsomaan. Huvitti vähän, kun luin finnkinon sivuilta, että tämä leffa on ollut oikea hitti Amerikassa ynnä muissa maissa. En itse ainakaan jenkeissä ollessani kuullutkaan moisesta leffasta. Hmm.



Noh, kävelin sisään saliin. Ensimmäisenä. Hetkeen siellä ei ollut ketään. Sitten sinne saapui joku toinen nainen, joka istahti eteeni. Alettiin juttelemaan siinä hirveästi kaikkea randomia, ja selvisi, että hän oli ollut Au pairina kanssa - 3 kertaa! Briteissä, Hollannissa ja Ruotsissa. Ja pitää kuulemma vieläkin yhteyttä brittiperheeseen, jossa oli ollut töissä 10 vuotta sitten! Hattua nostan!

Ennen leffan alkua sali sai lisää täytettä 5 muun ihmisen kera. Ja oli kuulkaas hassu tunne, kun trailereita katsoi. Kaikki kun olivat amerikkalaisia. Joo, mä oon nähny ton jo... Ja ton... Ja ton....

Elokuva oli tosi kiva. Vaikka olin ehkä odottanut jotenkin enemmän siltä. Nauraa kuitenkin sai ja aaaah aina niin ihanalta kuulostavaa ranskaa sai kuunnella! Nam! Leffan jälkeen teki mieli pomppia ja laulaa tätä:



Huomenna paljastan luultavasti lisää jotain hauskaa youtube- kamaa, jonka löysin tuossa muutama päivä sitten. Nyt - very good night ja ennen sitä oikeastaan jakso Gilmoreja, kun en ole tänään niitä katsonut. Mo.

Ei kommentteja: