keskiviikko 17. elokuuta 2011

Pure Talent

Laitetaas tässä työhakemuksen kirjoittamisen välissä lupaamani postaus esille! Elikäs, kaikkihan tietää Sunny D and Rum -biisin, yeh? Jos ei tiedä tai tarvitsee muistinvirkistystä, niin tässähän se:



Videon mimmihän oli jo siirtänyt jossain vaiheessa alkuperäisen videonsa pois netin ihmeellisestä maailmasta, mutta joku oli "yllättäen" sen sieltä kopsannut ja tehnyt version, jossa ensin on tuo original song ja sitten autotunella sama. Onhan siellä aika montakin niitä vissiin. Valitsin nyt tuon ensimmäisenä eteeni tulleen tähän esimerkiksi!

Tämän videon katsomisen johdosta eksyin sitten jonkun random-bändin tekemään versioon biisistä. Ja se on aivan mahti! Check it out, it's short and won't take that much of your time - I promise! Enjoy!



Ah, eikös ollutkin hyvä?! Menin sitten tyyppien youtube -sivulle katsomaan, löytyisikö muita hienoja videoita. Ja löytyihän sieltä, tässä jotain lemppareitani. Voitte sitten tsekata itse lisää, jos huvittaa, youtubesta nimimerkillä walkofftheearth.












Ja nyt sitten sen työhakemuksen kimppuun. Tämä työpaikka, mihin olen nyt hakemassa, olisi ihan mahtava, mutta saa nyt nähdä, pääsenkö vai en... Voi nimittäin olla tunkua. Aina kuitenkin kannattaa yrittää - eihän se ota eikä anna! Turha kuitenkaan tulla kyselemään, mihin hain, koska sitten en kuitenkaan pääse, jos sanon. Niin nimittäin melkein aina käy. :p Mutta jeejee, huomenna Maijan keikalle Tavastialle!!! Sitä kyllä odotan niiiiiiin kovasti! Siitä tulee luultavasti päivitystä seuraavalla kerralla, yay!

Ei kommentteja: