sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Emma Annyeong Partyissa

Lyhyt reportaasi eilisestä, kun kävin k-popbileissä Kulttuuriareena Gloriassa. Saavuin paikalle hyvissä ajoin, vähän ennen ovien aukeamista (aukesivat klo 17:00).


Jonossa bongailin aika paljon VIPpejä. Muutamalla muullakin oli Bad Boy Good Girl -lippis, ja löytyi sieltä One of a kind t-paitaakin joukosta.

Ostettuani lipun, saatuani leiman käteen, ja heitettyäni takin narikkaan jalkani veivät minut alakertaan istumaan, ja katsomaan valkokankaalle heijastettuja k-popmusiikkivideoita. Biisitkin tietysti soivat, mutta ne eivät menneet videoiden tahtiin.


Kestin olla ehkä huimat puoli tuntia siellä alhaalla, kun tuli sellainen fiilis, etten jaksa olla istumassa siellä kiljuvien alaikäisten kanssa. Tuli jotenkin tosi joukkoon kuulumaton olo (old?). Kipusin sitten yläkertaan baarialueelle, missä ei ollut mitään jonoa. Ostin yhden siiderin ja menin istumaan parvelle pimeään ja tuli parempi fiilis. Oli siellä muutama muukin, ja kaksi muuta tyttöä, jotka myös istuivat yksinään lasit käsissään ja hytkyivät musiikin tahtiin.

Päätin pitää sitten vähän omaa kivaa, kun kerran yksinäni olin, enkä jaksanut mennä juttelemaan kellekään randomille, koska ei huvittanut. Join sidukoita ja istuin ja lauloin mukana ja hytkyin penkillä musiikkia kuunnellen ja videoita katsellen. Oli jotenkin tosi jees. Chillii! Saatoin tosin saada muutaman hassun katseen osakseni, mutta who cares.


Oli siellä sitten myös pari tanssiesitystäkin välissä.


Gangnam Stylea, Gentlemania, Michigoa ja Fantastic Babya ainakin luukutettiin vähintään 3 kertaa illan aikana. Esitettävistä biiseistä oli vain muutama mitä en tiennyt.

Tunnit juoksivat nopeasti, ja kohta oli kello melkein puolenyön, ja musiikki vaihtui, ja huomasin istuvani itsekseni siellä parvella. Ei siellä paljoa porukkaa enää ollut, ja päätin minäkin lähteä.

Matkalla rautatieasemalle näin paljon ihmisiä. Olin oikeastaan yllättynyt. Miten siellä oli niin paljon väkeä? Toisaalta harvemmin kävelen keskustan läpi lauantaina klo 12:00 yöllä. Oli paljon katutaiteilijoita. Ja sitten siitä ajoi joku valkoinen limusiini ohi, minkä ikkunasta huuteli ja vilkutti puolialastomia miehiä... Really? Really!

Että sellainen ilta sitten...

6 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Oliko Annyilla tällä kertaa mitään teemaa? Sillon kun minä kävin oli Gangnam Style. :D

Emma kirjoitti...

ei ollu mun mielestä :D ainakaa missää ei lukenu, eikä kukaa sanonu mitään teemasta.

Hm kirjoitti...

Ok. Liekö se teema ollu sillon siksi että Gangnam Style oli niin pinnalla siihen aikaan. :D

Emma kirjoitti...

varmaan :D oliko sillon paljon porukkaa, ku kävit?

Hm kirjoitti...

Oli siellä ihan kivasti populaa. Tanssilattia oli koko ajan täydehkö. Parvella oli kans jonku verran porukkaa, mitä nyt vähän sinne kattelin sillon. Muistaakseni joku mainitsikin että montako ihmistä siellä oli ollu, mut en muista enää määrää. :D

Emma kirjoitti...

oukkei :)