tiistai 3. huhtikuuta 2012

Day 15

YOUR DREAMS

Peace and love. That's all we need.


Ja jos henkilökohtaisiin unelmiin mennään, niin onhan niitä jonkin verran. Tässä muutama, jonka voin uskaltaa laittaa julkisesti kiertämään.

- Päästä opiskelemaan. Yksi hartaimmista unelmista tällä hetkellä. Lisäksi olisi aika kivaa päästä alan töihin sitten sen opiskeluruljanssin jälkeen.



- Sitten kun olen työelämässä ja rahaa löytyy, aion mennä rintaleikkaukseen. Pienennysleikkaukseen, of course! Mitään suurempia enää tarvita... Niin, tämä on varmaan ensimmäinen kerta, kun kerron tämän julkisesti. Sitä en tosin kerro, minkä kokoiset tissit löytyy. Muah. Leikkauksesta kuitenkin haaveilen, vaikka vähän pelottaakin, mutta uskon, että se on sen arvoista. Uskon, että se parantaa elämänlaatuani ja minusta tulee tätäkin itsevarmempi. Sen leikkauksen aika ei kuitenkaan ole vielä. Ennen kolmikymppisiä kuitenkin olisi suunnitelmissa käydä operoitavana. Katsotaan, josko on samat fiilikset vielä silloin.

- Tavata tuleva mies jotenkin tosi romanttisesti. Esim. ruokakaupassa/kirjastossa koitan kurottaa jotain ylähyllyltä, mutta sitten horjahdan ja meinaan kaatua ja joku lähellä oleva söpis pelastaa minut siepaten käsivarsilleen ja aaaah, meidän katseemme kohtaavat ja se on siinä! Tai sitten törmätään kirjaimellisesti vaikka niin, että kumpikin tulee toisen nurkan takaa jostain ja mäts. Vähän sattuu, mutta rakkaus kestää kaiken. Hihi.


- Kirjoittaa se kirja.

- Voittaa lotossa ja matkustella maailman ympäri niin kauan kuin huvittaa.

Kuvat googletettu.

Ei kommentteja: