torstai 19. huhtikuuta 2012

Day 27

WHAT'S IN YOUR BAG

Naisen laukusta aina jotenkin oletetaan löytyvän hirveästi kaikkea, mutta meikäläisen laukusta... No, ei nyt niin hirveästi. Yllätyin ehkä vähän itsekin tavaran vähyydestä. Riippunee tosin, minne menee, mutta yleensä sitä tavaraa on tämän verran:


Öhh, mitenköhän nuo sormikkaat ovat eksyneet laukkuun? En ole niitä käyttänyt vähään aikaan, mutta sieltä pohjalta ne löytyivät - nenäliinojen kanssa ystävystyneinä. Nuo nenäliinat on siis ihan käyttämättömiä (ai mitä, miten niin ei näytä sille??). Olen ne varmaan laukkuun tunkenut silloin, kun oli nuha tässä muutama viikko sitten. Nenäliinat on kyllä must - ikinä kun ei tiedä, että mihin tilanteeseen joutuu ja niitä tarvitsee.

Lisäksi sieltä löytyy avain kämppään, rahapussi (mmm, rakastan tuota yksilöä!), mustekynä - jossa muuten lukee "Emman! Please return! <3 TY! <3"... Se on lentokenttätöistä, ja on muuten tosi hyvä kynä. Lisäksi sitten löytyy kännykkä, jonka yleensä tungen laukkuun, jos lähden jonnekin. Ei se siellä laukussa muuten hengaile.

Ja laukku, josta kaivelin tämän sisällön, on tämä:


Tajusin muuten, etten käytä mitään muita laukkuja tällä hetkellä kuin tätä! Siis ihan oikeasti... No mutta, tämä käy kätevästi mihin tilaisuuteen vaan, ja se on helppo kuljettaa mukana. Jos totta puhutaan, en tykkää hirveästi tuosta rusetista tuosta. Se on vähän hassu. Voisi sen ottaa tietysti poiskin, mutta olkoot nyt siinä.

Aiemmin olin hirveä laukkufriikki, mutta en enää. Varmaan siihen jotenkin vaikuttaa sekin, ettei ole varaa sellaisiin yksilöihin, joita tarvitsisi. Sitä paitsi, jos yhdellä pärjää, niin miksi ostaa uutta? Myönnetään, etten aina ole ajatellut näin, mutta tällä hetkellä ajattelen. Ja kun mietin sitä, kuinka voin säästää tulevaisuudessa siintäviin mahdollisiin matkusteluihin yms. kivoihin juttuihin, niin kappas vaan, kun mieli kirkastuu!

Mooooiii! Missä mun peukalo on....

Ei kommentteja: