keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Helmikuu

Jee, tammikuu on takana päin ja helmikuu is back in business! Nyt voi sanoa, että ensi kuussa lähden Helsinkiin. Ah niin, pitääkin varmaan esimiehelle laittaa vielä varmistusviestiä, että muistaa minut vielä. Ja että olen tulossa (meinasin kirjoittaa tulessa...) kentälle töihin alkaen huhtikuun toinen päivä (jollei se sitten sattumoisin ole vapari). Olen kyllä laittanut marraskuun lopussa viestiä hälle, mutta ei sitä tiedä, jos on unohtanut...

Tänä aamuna lenkillä näpsin vähän kuvia. Laitoin myös yhden niistä banneriksi, kelpaako? Ei se nyt mikään huippu ole, mutta olkoot siinä siihen asti, kunnes parempaan pystyn. Ei sitä tosin kesällä enää viitsi pitää, eli katsotaan, jos silloin löytyisi jotain... Noh, kesäisempää.

Tältä näytti kuitenkin helmikuun ensimmäisen päivän aamu vuonna 2012:










Nämä kuvat tosiaan otettu siinä aamu-ysin jälkeen. Nyt kello on 10:37 ja aurinko paistaa ihan kivasti tuolla ulkosalla. Ihanaa valoa!

Ja viime postaukseen tuli kommenttia, niin mainitsen vielä tässäkin, että on tulossa opiskelu- ja korealaissarjojen suosituspostausta. Mainitussa järjestyksessä, koska minulla olikin suunnitelmissa kirjoittaa opiskeluaiheinen päivitys tänne piakkoin. Postaukset tulevat varmaan tässä viikon sisällä mahdollisesti tänne, eli stay tuned!

Ei kommentteja: