perjantai 10. helmikuuta 2012

Kävelen seinää päin

Jos tänä aamuna oli ihan normiolo, niin se saikin sitten aikamoista takapakkia joskus päiväsaikaan saadessani hieman ikäviä uutisia. Tein erittäin hienon ja havainnollistavan stressikäyränkin paintilla ihan asian selventämiseksi.


Eikös olekin ehkä maailman mahtavin käyrä, häh?! Eli stressivaihde kohosi tänään aika jyrkkään nousuun - sen jälkeen, kun se oli ollut ihan nollalukemissa. Ei hyvältä näytä, ei.

Ja mikäs sen stressin aiheutti? No tieto siitä, että EN PÄÄSE KENTÄLLE HUHTIKUUSSA! Koska lentoja on siirretty VASTA kesäkuun alulle alkavaksi. AAAAArgh.

Olin niin tuudittautunut siihen ajatukseen, että pääsen taas töihin kohta pian jee, mutta enpäs nähtävästikään pääse. Vasta pari kuukautta myöhemmin.

Tämä nyt aiheuttaa sen onkhelman sitten, että mitä hittoa teen näinä noin neljänä kuukautena tässä? Pakko löytää jotain osa-aikatyötä. Sitä ei kuitenkaan täältä löydy, eli varmaan Helsinkiin vähän aikaisemmin tie veisi taas... En tiedä. Pitää katsoa. En kuitenkaan jaksaisi neljää kuukautta odotella vaan. Uhh, kunhan nyt saisin tämän stressaavan fiiliksen laantumaan, niin voisi ajatus kulkea paremmin.

P.S. Tosiaan, ajattelin nyt mainostaa tässä vielä, että jos joku haluaisi tänä kesänä kesätöihin lentokentälle kesäkuun alusta alkaen, niin menkööt työkkärin sivuille ja laittakoot sanahakuun lentokenttä. Siellä on se sama pesti, mikä minulla oli ja on, hakusessa. Eli jos ei ensi kesäksi töitä ole, niin kentälle vaan hakemaan! Ihan loistohommaa, ahh. Saa kysellä minulta lisää työstä sähkärillä tai kommalla, jos huvittaa. Smile!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saanko kysyä että millaista työtä haluaisit tehdä? Minkälaista työkokemusta sinulla on (TET, ja kesätyöt lasketaan mukaan, eli mitä kaikkea työtä olet elämäsi aikana kerennyt kokeilemaan)? Onko niissä ollut mitään kiinnostavia aloja/työtehtäviä joita haluaisit tehdä?

Emma kirjoitti...

Mulle kelpaa tällä hetkellä mikä tahansa työ, minne vaa ois mahollista päästä :D Mmm, mun työhistoriaan kuuluu aikoinaan TETissä suoritetut viikko ruokakaupassa ja 2 viikkoa sanomalehdessä. Sit 2 kesää tuli oltua taas ruokakaupassa töissä, 1 kesä lastenkaitsijana, 1 kesä hotelliravintolassa... Ja sit olin tietty 8 kuukautta Au pairina jenkeissä, minkä jälkeen Suomessa sitte tosiaan lentokentällä siihe asti, kunnes työt siellä loppu.

enlav kirjoitti...

Miten sä pärjäät nyt kun et oo tosiaan ollu töissä? :) Kun ethän säkään kai saa mitään rahaa työkkäristä kun et muistaakseni ehtiny osallistuun viime kevään pääsykokeisiin, taisit olla sillon vielä jenkeissä? Mietin vaan kun syksyllä kun itellä ei ollu kunnolla töitä niin olin ihan ilman rahaa koko ajan. :D

Emma kirjoitti...

pärjään jotenki, ku tosiaan asun tässä vanhemmilla nyt ilmaseks... ja yritän olla kuluttamatta liikaa rahaa mihinkään :D Ja tilillä on säästöjä sen verran kuitenki vielä, et pärjään jonkin aikaa sitte, ku lähen Helsinkiin taas töitten perään :)