maanantai 6. helmikuuta 2012

Kuvamuistoja

Onnea Saulille, meidän uudelle pressalle! Vaikken sinua äänestänytkään, niin ei minulla mitään sinua vastaankaan ole. Lycka till vaan!

Totaaah... Nyt saatte olla nauttimatta meikäläisen aina niin mahtavista hiuskuvista, koska luovutin siskolle vaatimattoman Canon digikamerani täksi viikoksi... Klunks! Hän halusi ottaa ruoka-annoskuvia koulussa sillä. Hmm, pitäisi ehdottomasti ostaa hälle kamera kanssa. En tajua, miten hän voi tulla toimeen ilman kameraa, kun minulla on jo nyt sitä ikävä ja kauhean alaston olo (weird?)! No mutta, hyväsydämisyyttäni nyt annoin lainaan sen. Operaatio hankitaan-siskolle-oma-kamera pitäisi varmaan tässä aloittaa kohta.

Esim. tänään olisin ottanut kuvia hienoista Runebergin tortuista, jotka tein. Ei se ole niin justiinsa, jos päivän myöhässä tekee. Unohdin nimittäin ottaa eilen voin sulamaan... Tai eijei, en sittenkään olisi ottanut kuvia tortuista, koska niistä tuli ihan hemmetin rumia. Believe me. Se kuorrutus olisi varmaan pitänyt olla jäykempää, koska nyt se vähän... valskahti... sinne... ja ei näyttänyt kauhean hyvälle. Vaikka lisäsin tomusokeria, niin ei se siitä juuri muuttunut. Shit happens.

Enivei, kamerattomuuteni ei tarkoita sitä, etteikö kuvia olisi tässä näin! Menin nimittäin aukaisemaan muistitikuilta löytyviä tiedostoja ja naureskelemaan niin 15-vuotiaalle Emmalle kuin vähän vanhemmallekin Emmalle. Ja niille tosi randomeille videopätkille, joita olin ottanut vuosien varrella. Te saatte nyt nauttia meikäläisen pärstästä tämän postauksen verran. Valikoin joukkoon siedettäviä otoksia, koska enhän minä nyt täällä sentään mitä tahansa julkaise.... Ehh...

Nonih, Emma 15-vee nauttimassa Enkkulan kielimatkalla kissankarvoja täynnä olevaa leipää (ei tosin yhtä puraisua kauempaa nauttinut...). En tykkää noista laseista, ONNEKSI unohdin ne bussiin siellä! Huh.

Tässä ollaan kielimatkalla kanssa. Portsmouthissa tai jossain sen nimisessä paikassa. Siellä oli paljon laivoja.

Olen ehkä... luultavasti 16? Tai sittenkin 15... En mene vannomaan. Tässä ollaan kuitenkin Helsingissä YleX Popissa. Siellä taisi esiintyä silloin ainakin Mariko.

Tässä olen ainakin 17! I'm sure of it. Koska tämä kuva on Ruotsin laivareissulta, joka tehtiin lukion kakkosella.

Muutama kuukausi ennen laivareissua tanssittiin tietysti Wanhoja. Minulla on edelleen ikävä tuota vuokrapukua... Nyyh.

Nojoo, vielä enemmän ikävä nyt...

Tämän otin öö vuoden 2009 syksyllä. Ainakin tiedostossa lukee niin. Uskokaamme sitä. Tuo paita on edelleenkin rrrakas, vaikken ole nyt pahemmin sitä käyttänytkään.

Benggarit, joista on pian kulunut 2 vuotta. Se oli aika jees päivä, vaikka oli jäääääätääääväään kylmä!!

Toukokuu 2010. Ja nyt alkoi soimaan Keltainen Toukokuu by Aikakone. Varmaan teilläkin.

Viisautensa huipulla. Yeah right, ma mitään huippua ole vielä nähnytkään.
Tänään kokkaillessani kuuntelin Maija Vilkkumaan Pitkä ihana leikki-cd:tä sekä Gwen Stefanin Love.Angel.Music.Baby. :a, jotka nostatti kanssa ihan hirveästi muistoja. Tajusin myös samalla, että muistan edelleen ulkoa Pitkän ihanan leikin kaikki laulut...



Tic toc tic toc...

Ei kommentteja: