lauantai 28. syyskuuta 2013

Party Times

Huppistakeikkaa, 11 päivää viime blogipäivityksestä! Koulu on oikeasti tehnyt elämästäni kiireisempää.

Viime viikon torstaina meillä oli kuitenkin siis kastajaiset. Sporttikastajaiset.

Näytänpäs oudolle tässä kuvassaaaa

Meikäläisen joukkue tosiaan harrasti agilityä. Askartelin vyötäisilleni namupalapussit, ja käytin ihka oikeita koirankakkapusseja. Hahhaa! Sisällä oli suklaarusinoita ja muuta jännää. Ne toimivat lahjuksina... Koiran nappasin veljeltä. Lisäksi paitaan tein itse tuon tekstin, leikkasin lehdistä kirjaimet ja liimasin ne.


Meillä oli viittomakieltä aamupäivä, ja ruokailun jälkeen alkoi virallisesti kastajaiset. Kuljettiin saliin takaoven kautta joukkueina punaista mattoa pitkin, Eye of the Tigerin soidessa taustalla. Ohjelma sisälsi tietokilpailut jokaiselle joukkueelle omasta urheilulajistaan sekä leikkimieliset olympialaiset. Sen jälkeen meillä taisi olla valat, eli me tulkkiopiskelijat viitottiin se, ja pedagogiopiskelijoilla oli joku oma valansa. Valojen jälkeen saatiin kaste eli suihkepullosta osamme, ja diplomit kastajaisista.

Meillä taisi olla pari-kolme tuntia luppoaikaa siinä, ennen kuin siirryttiin torille suorittamaan rasteja. Tai siis torilla ensin kokoonnuttiin, ja sitten liikuttiin ympäri kaupunkia tehtäviä suoritellen. Pelattiin mm. aliasta vaahtokarkit suussa ja lausuttiin tosi hienoja runoja. Ja yhdessä enemmän liikuntaa vaativassa tehtävässä päästiin koskettamaan Minna Canthin patsasta, minkä johdosta vasemman käden peukaloni nuljahti paikoiltaan melko ikävästi, ja olin pienissä tuskissa loppuillan, jos peukalo nyt sattui osumaan johonkin. On se vieläkin kipeä, muttei enää niin paljon. Kirottu Minna Canthin patsas!!

Rastien suorittamisen jälkeen kaikki kokoontuivat Passioniin, missä oli yksityistilaisuus meille. Palkittiin voittajat, ja tanssittiin. Kymmenen jälkeen sinne alkoi tulla jotain muutaki porukkaa, kun meidän yksityistilaisuus päättyi.


Inkku (koirani nimi) viihtyi myös tanssilattialla

Tämän viikon tiistaina meillä oli Impro, eli siis baarikiertelyä, leimojen keräämistä ja yleistä kavereiden kanssa hengailua. Niin, ja sitä juomista. Meikäläisen ääni oli tosin paineessa, ja kuulostin varikselta. Vähintäänkin. Luulenpa, että karaokenkaan laulaminen ei hirveästi auttanut asiaa...

Haha, torilta. Halusin katsoa, miten huivini on, ja T nappaisi kuvan. I haz no idea why I look like that. Let's blame the sun.

Mustikkashotit! Namnam.

Hwaitingggg ! And I can see the light...

Syötiin myös ihan älyttömän herrrkullisia ranskiksia.

Juodaan...

Itse asiassa ei nyt hirveän känninen olo tullut, koska nuha. Siis ihan oikeasti - aina kun minulla on nuha ja otan jotain, niin se ei nouse samalla tavalla päähän kuin silloin, kun olen terve.

Ilta tosiaan olisi jatkunut Albatrossiin, loppubilepaikkaan, missä Stig oli pääesiintyjänä, mutta kun mentiin sinne ensimmäistä kertaa, niin jono oli ihan älyttömän pitkä, joten jonotettiin vain meidän haalarimerkit ja mentiin laulamaan karaokea toiseen paikkaan.


Karaoken jälkeen puolet meidän porukasta lähti, ja puolet suunnattiin Albaan katsomaan meininkiä. Stig oli juuri lopettelemassa, viimeinen laulu kuului ulos asti, ja jengiä oli suunnattomasti, joten en esiintyjää itse nähnyt. Eipä ole lemppariartistini, joten ei hirveästi haitannut.

Illan aikana tapasin myös kirjekaverini. Ensimmäistä kertaa livenä. Hän opiskelee Kuopiossa myös. Jos nyt joku muistaa, että olisin tavannut jonkun kirjekaverini Helsingissä, niin se on se toinen kirjekaveri. En kummankaan kanssa oikein kirjoittele, mutta muuten ollaan yhteyksissä, mikä on tosi kiva juttu!

Niin. Että sellaista. Kyllä tässä nyt joka viikko aina jossain bileissä on oltu. Ja mukavaa on ollut. Paitsi että kun on mennyt myöhään, niin aamulla on melkoisesti koomailuttanut. Yllllllätyyyyss!

Ei kommentteja: