keskiviikko 15. helmikuuta 2012

ARVONTA

Let's see if this works... Olen tässä jo jonkin aikaa miettinyt, että olisi kiva järkkäillä joku arvonta täällä blogissa. Tietysti vähän epäilyttää, että onko tämä kannattavaa, ja että vastaako kukaan, mutta riski on otettava. Onhan tällä blogilla kuitenkin ne muutamat lukijat, ja olisi ihanaa muistaa heitäkin... Teitäkin, hyvät ystävät.

Niinpä päätin ystispäivän jälkimainingeissa laittaa pystyyn pienen arvonnan. Sellaisen, jonka meikäläisenkin budjetti kestää. Valitan, jos odotitte jotain suurempaa. Voitto on nimittäin tätä luokkaa:


KORTTI! EMMA LÄHETTÄÄ VOITTAJALLE KORTIN! ONKO KIVEMPAA IDISTÄ KOSKAAN IKINÄ KEKSITTYKÄÄN??? (Vastaus: on)

Minähän siis rrrrakastan kortteja ja harrastankin postcrossingia, jonka kautta on tullut lähetettyä yli 700 freakin' cardia ympäri universiumin. Eli toisaalta siis tämähän käy meitsille kuin nenä päähän... Hmh, sarjassamme Emma keksii tosi kuuleja vertauskuvia taas kerran...

Koska kaikki on mahdollista, niin ihan siltä varalta, että tähän osallistuu tyyliin alle kolme ihmistä, niin kaikille laitan kortin menemään. Muussa tapauksessa kahdelle lähtee postia. Katsotaan nyt, kuinka moni innostuu tästä - hävittäväähän ei ole. Tsemppaankin siis kaikkia rohkeasti mukaan!

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN:

Arvontaan pääsee osallistumaan vastaamalla kommenttiboksiin tähän kysymykseen: Mitä Sinä tekisit 11 miljoonalla eurolla? Vastauksen pituudella ei ole väliä.

Kyllä, tämän lauantain lottopotti innoitti minut tähän kysymykseen. Nyt siis asiaa pohtimaan ja vastauksen kera kommentoimaan ja näin osallistumaan korttiarvontaan! Muistathan laittaa nimimerkin vastaukseesi mukaan - jos anonyyminä vastaat. Vastausaikaa on viikko, eli viikon päästä keskiviikkona arvon voittajat ja kortit lähtee matkaan.

Lycka till!

2 kommenttia:

abce kirjoitti...

Moikka kiva arvonta:) Jos voittaisin nuo rahat niin shoppailisin todella paljon :) ostaisin hienon talon ja auton ym ja sit lahjottaisin hyväntekeväisyyteenkin vähän niistä rahoista :)



ebbuebbu@gmail.com

enlav kirjoitti...

Ostaisin kanssa oman kämpän, hienon auton ja sit tosiaan lähtisin matkalle johonkin lämpimään! Noin alkuun. Kuitenkaan en lopettais töitä ja haluaisin opiskeleen, et eläis mahdollisimman tavallista elämää, mitä nyt sit rahaa olis käytettävissä rutkasti. :)

ven.la@hotmail.com