torstai 23. helmikuuta 2012

More Branch

Kadonneen kappaleen löytäminen tietysti johti siihen, että kiinnostuin enemmänkin Michelle Branchista, ja menin koluamaan neidin singlejä youtubeen. Ja huppis, kuinkas siinä kävikään - "uusi" kiinnostava artisti nousi taas kuunneltavien listalle. Hei, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Branch oikeasti soittaa sellaista laatupoppia. Mielestäni. Se kuulostaa jotenkin aidolle ja vilpittömälle ja tosi innostavalle. Ja osaahan tyyppi laulaakin. Ihana ja vahva ääni! Youtubesta löytyi yksi suosikkibiisi ylitse muiden: Breathe. Musiikkivideokin on loistava, ja huomioni kiinnitti välistä kalju, tummiin aurinkolaseihin sonnustautunut rumpali, joka oikein asenteella paukuttaa kapuloilla. Hih. Tämä on vähän sellainen kappale, josta tulee mieleen kesä...


I've been driving for an hour
Just talking to the rain
You say I've been driving you crazy
and its keeping you away
So just give me one good reason
Tell me why I should stay
'Cause I dont wanna waste another moment
in saying things we never meant to say

P.S. Iiiiiih, Ruotsiin syntyi prinsessa! Ihana pikkuprinsessa! Katsoin netistä prinssi Danielin ilmoitusta asiasta ja tärisin miehen mukana jännityksestä. En tiedä miksi. Tai noh, kuten jo aiemmin on tullut mainittua, niin prinsessajutut on aina olleet sydäntä lähellä. Awwws!

Ei kommentteja: