keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Viimeinen...

Karkauspäivän kunniaksi on tottahan toki kirjoitettava helmikuun viimeinen postaus - ja näin saadaan hienosti ympyrä kiinni (no kun on kirjoittanut helmikuun ensimmäisenä sekä viimeisenä päivänä), jes! Tänään en kosinut ketään, enkä aiokaan lähitulevaisuudessa. Joten siitä aiheesta ette saa lukea mitään hienoa tekstiä tänään. Sorry. Sen voinen tosin kertoa, että näin toissa yönä muutaman unen, jotka ah-aina-niin-oikeassa-olevan unikirjan mukaan meinaavat intohimoisen rakkauden saapuvan elämääni very soon. Jea rait. Senku näkis.

Ömm, let's talk about my hair! Siitä ei ollakaan ihan hetkeen mitään puhuttu. Tai minä ole puhunut. Koska ei ole ollut mitään puhuttavaa siitä. Nyt ajattelin kanssa sulkea vähäksi aikaa tämän topicin tässä, ja seuraavan kerran hiusasiaa tulee, jos jotain ihmeellistä niille tapahtuu.

8 viikkoa ja risat on nyt oltu siis shampoottomalla linjalla. Hilsesituationhan niitä vaivasi jossain vaiheessa ihan hirveästi, mutta onneksi se on nyt helpottanut tosi paljon (ilmeisesti hiuspohja alkaa pikkuhiljaa tottumaan siihen?), ja elättelen toiveita, että jonain päivänä hilse pakkaa itsensä lomalle pois päästäni ikuisiksi ajoiksi. Menolippu Mombasaan tai jotain. Koska sen menomatkan jälkeen sen on sitten turha tulla enää meitsin päähän asustelemaan... Sinne on nimittäin porttikielto sitten niih!

Vaikka epätoivo välillä iski, niin en ikinä kokeillut kananmunalla pesua tai etikkaöljy-sooda-mikäyhdistelmäonkaan -juttuja oloa helpottaakseni, vaikka niistä netistä luinkin. Ihan vesipesulla mentiin vaan. Myönnän, että vieläkin suihkussa käydessä tuntuu toooosi oudolle, kun ei tarvitsekaan tunkea mitään ylimääräistä hiuksiin. Ehkä siihen ajatukseen totutteluun menee tosiaan vähän enemmän kuin 8 viikkoa ja risat, kun on kuitenkin sellaiset 20 vuotta käyttänyt shampoota.

Kadunko tätä challengea? No en tö-del-lä-kään! Tällä hetkellä hiukset päässä vaikuttavat terveille ja hyvätuulisille, eli hyväähän niille kuuluu (pienestä hilseasumuksesta huolimatta siis heh). Olen jopa varma siitä, että ne voivat tuplasti paremmin shampoopesuun verrattuna. Käyn joka toinen päivä aina suihkussa ja shampoota käyttäessäni hiukset olivat jo vähän rasvaisen tuntuiset toisena päivänä - nykyään ei ollenkaan... itse asiassa tuntuu sille, kuin ne voisivat paremmin ensimmäiseen päivään nähden! Osasinkohan kirjoittaa tuon nyt oikein? En osaa paremminkaan sitä muotoilla.

Kaiken lisäksi irtohiuksia ei enää lähde yhtä paljon kuin shampoopäivinä. Oikeastaan tilanne on muuttunut todella radikaalisti. Shampoota käyttäessä irtohiuksia lähti melkoinen määrä päivässä (varsinkin, kun kampasi tukkaa) - nykyään vain muutama lähtee veks. Fantastic!

Mitähän muuta tästä voisi sanoa. Hyvältä näyttää? Hyvältä näyttää! Ei tästä ainakaan shampoopäiviin paluuta ole. Se on nyt goodbye, adios, shampoo! Enää et minun kutreihin koske!


jea <3

4 kommenttia:

abce kirjoitti...

Tänään tuli kortti kiitos :) Laastaritkin tuli heti heti tarpeeseen kun juustohöylä päätti hyökätä mun kimppuun ja tuli haava sormeen:( :D mutta kiitos!

Emma kirjoitti...

Haha, hienoa että kortti saapui perille ja voi ei sun sormen puolesta! :D Ole hyvä! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihan sellasta kysyisin, et käytätkö mitään hiustuotteita? siis esim. lakka, muotovaahto yms..?

Emma kirjoitti...

tällä hetkellä en käytä enkä omista mitään sellasia. On mulla joskus kaaauan aikaa sitten ollu jotain, mut ku ei tullu vaa käytettyy ikinä (tai ei ollu innostusta siihen), ni en oo nyt ostanu :)