keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uuden vuoden lahja

Ai että, ei olisi voinut vuosi 2014 käynnistyä paremmin, kun jonkin aikaa odotettu lahja itselle saapui määränpäähänsä eilen. Ai että! Toivoinkin, että se tulisi tässä loman aikana! Olin jotenkin ajatellut, että joutuisin raahautumaan postiin asti hakemaan sen, mutta ei - se oli sullottu kivasti postilaatikkoon. Juuri ja juuri oli mahtunut...

Anyways, jo tovin olin haaveillut siitä, ja viime kuussa päätin toteuttaa pläänin. Löysin kivan yksilön, minkä hintakaan ei ollut paha, ja tilasin sen.


La Moda UK ei ollut itselleni ennestään lainkaan tuttu, mutta googlettelemalla sen bongasin. Tuote oli nätisti tuollaisen pehmeän kassin sisällä. Tuon kassin voisi itse asiassa hyötykäyttää, tuntuisi suorastaan tuhlaukselta heittää se pois.

Ja mitäs siis tilasinkaan?

15£ + 10£ (postimaksu) = 30,04€ = ei todellakaan paha hinta repusta

No SUPERSÖPÖN CUPCAKE REPUN TIETYSTI!

Aaaah, en tiedä, mistä olin alun perin saanut päähäni, että haluan söpön cupcake repun, koska eihän niitä hirveästi liikenteessä näe, mutta niin vain kävi. Olin muutenkin toivonut jotain söpöä uutta laukkua tai reppua seuraavaksi ostokseksi, koska tuo kauan käyttämäni musta laukku alkoi tympimään + olin onnistunut pariinkin otteeseen ruiskuttamaan joko aurinkorasvaa tai käsirasvaa sen päälle, eikä se ole koskaan pyyhkiytynyt siitä pois. Understood?

Oikeasti tuollaisen söpön repun ostamiseen ei edes tarvita mitään erityistä syytä ostaa se, right?

Tuo reppu on juuri mukavan kokoinen, siihen mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja se kulkee kivasti selässä. Ainut negatiivinen asia on se, että jotenkin kummasti alkaa himoitsemaan niitä kuppikakkuja...

Nyt kuitenkin kelpaa tämä söpistys selässä kulkea niin koulussa kuin vapaa-ajalla. Hip hip hurayhhh!!

Ei kommentteja: