tiistai 28. tammikuuta 2014

Haaste

"Nyt kyllä kirjoitan paljon blogiin, joo!" - alkuvuoden salainen plääni ei oikein meinaa toteutua, mutta once again - pahemminkin voisi mennä. Hemmetin kiireet.

Hanna heitti BOMWEmmaa blogihaasteella tuossa jokin aika sitten, jiihaa! Vastailen parhaani mukaan...


"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyy se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa! Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin saat viedä pullakahvit mukanasi (kopioi kuva)
(Ei ole aivan pakko jakaa kuitenkaan)
Esitän kysymyksiä jotka saattavat tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskusteltaessa.
Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiin?
Voit vastata myös pelkästään valokuvin!"

1. Mikä on sisustustyylisi?
Jaa, ei minulla oikeastaan ole mitään erityistä tyyliä. Sisustan vähän sen mukaan, mitä kivaa ja söpöä silmään kaupasta tarttuu, ja raahaan sen mukanani.

2. Mihin huoneeseen olet panostanut eniten sisustaessasi?
Heh, no solussa kun asun, niin kyllähän se tämä oma pieni huone on! Vähitellen sain tänne kamat, eikä tuossa vieläkään ole mattoa, mistä olen haaveillut muutosta asti. Mutta kun vielä ei ole sellaista kivaa ja söpöä sattunut silmään!

Verho on ollut vinossa siitä asti kun sen ikkunan eteen taiteilin.



3. Mihin käyttäisit rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Matkustamiseen. Tai noh, riippuu siitä, kuinka kallis matka kyseessä. Mutta yleensä siitä ehdottomasti kaikkein vähiten saan omantunnon tuskia.

4. Mihin käytät paljon rahaa?
Ööööö. Siis säännöllisesti vai? Dohhhh, vuokra syö suurimman osan tuista, ja sitten tulee tietysti ruokaan ja bensaan käytettyä ihan mukavanlaisesti rahaa. Jos epäsäännöllisesti, niin matkustelu - oli se sitten lähelle tai kauas, niin aina siihen jonkin verran menee.

5. Mistä ajasta unelmoit?
Vapaa-ajasta! Haha! Onhan niitä ihan hirveästi, niitä aikoja, mistä unelmoin. Unelmoin kesästä, ja sitten syksyn harjoittelusta, ja siitä, pystyisinkö silloin lähtemään harjoitteluun ulkomaille. Unelmoin myös vaihtoajasta ulkomailla, minkä tulen luultavasti toteuttamaan kolmosen syksyllä. Unelmoin koulun jälkeisestä ajasta - mitä sitten tapahtuu, missä olen töissä, osaanko kaiken? Unelmoin maailmanympärysmatka-ajasta... Joo!

6. Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Hmm. Vai huonoin... Jos kävisi oikeasti niin kuin 2012 -leffassa, niin se olisi kyllä aika huono säkä.

7. Missä asiassa olet tunnollinen?
En ainakaan siinä "aloitan kotitehtävät ajoissa, enkä tee niitä palautusta edeltävänä päivänä!" -sanomisessani. Sen sijaan olen huomannut, että töissä ollessani olen ollut aina todella tunnollinen.

8. Minkä inhimillisen virheen annat anteeksi?
Olen aika hyvä antamaan anteeksi. Myöhästymiset, erehdykset, väärinkäsitykset yms. annan anteeksi.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
Voi että kun meitä naisia on niin paljon, ja niin erilaisia! Todella hankala määrittää yhtä ominaisuutta, joka kattaisi kaikki naiset. Joten en edes yritä määrittää. Jep, se oli vastaukseni.

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?
Kääääk! Tähän pätee ehdottomasti sama vastaus kuin edelliseen.


Jatkan tätä eteenpäin jakamisen perinnettäni, eli jakamattomuutta. You're welcome!

4 kommenttia:

Hm kirjoitti...

Mukava kun vastailit tähän!

Hyvä tuo #5 vastaus! Mihis sulla ois mahollisuus päästä vaihtoon? :)

Emma kirjoitti...

No meillä ei hirveesti oo yhteistyökumppanikouluja tällä alalla, tais olla muutama Euroopassa. Kaikki on kuitenki mahollista, oman kiinnostuksen mukaan, mutta sitten joutuu tietysti enemmän näkemään vaivaa ja luultavasti kustantamaankin, jos lähtee yht.työkoulujen ulkopuolelta vaihtopaikkoja etsimään.

Itseäni kiinnostaa Aasia erityisesti (haha, yllätysyllätys), ja oonkin jo nyt tonkinut viittomakielen koulutusjuttuja sieltä sun täältä. Saas nähdä, pystyisinkö sinne lähtemään. Ainakin tuona parin viikon harjoitteluaikana, mikä syksyllä tulee, niin suunnittelin lähteväni ulkomaille.

Jos ei Aasia aukene (viittomakielen opetuksella kun harmittavasti ei oo siellä yhtä hyvä asema kuin täällä Suomessa), niin varmaan pyrin jonnekin englannin kieliseen maahan. :D

Sen näkee sitten!

Hm kirjoitti...

Aivan.. No siinä on suunnittelemista! Mahtavaa varmasti joka tapauksessa, olipa vaihtomaa mikä tahansa! :)

Emma kirjoitti...

Siitä tulee varmasti mahtavaa! :)