perjantai 6. tammikuuta 2012

Sekalaista höpöttelyä

Moiiiii! Tuli sellainen kirjoitus- ja päivitysvimma, että täältä sitä tekstiä sitten puskee. Tosin tämä on sellaista ajatusvirtaa, ja aiheet on vähän erilaisia toisistaan, joten mennään yksi kerrallaan, ettei ihan sekaisin mennä...

1. Käydäänpäs tätä Shampoo Free Challengea läpi. Hiuksia kun on sentään kokonaiset 5 vuorokautta (woooowow!) koitettu vieroittaa pois shampoomaailmasta. Parastahan olisi varmaan, etteivät hiukset näkisi shampoota ollenkaan, mutta kun sinne suihkuun menee, niin siinähän ne heti tuijottavat kutsuvasti... MUTTA minä olen sanonut nou nou ja ottanut vain sen etusormen kokoisen töpsäyksen shampoopullosta - josta ei edes riitä koko päänahkaan. Eli periaatteessa kai olisi ollut se ja sama jättää shampoo heti pois. Noh, enää yksi kerta, kun se töpsäys pullosta tulee ja se tulee huomenna. Sitten menee korkki kiinni, ja kutreja hemmotellaan pelkällä vedellä.

Kuviahan tästä kuontalosta ei ole teille tällä kertaa tarjolla - voisin ottaa vaikka maanantaina. Niin! Joka viikko yksi! Kuulostaa hyvälle idealle (ihan minun oma kröhöööm), niin näkee edistyksen.

Hiukset tuntuvat tällä hetkille ihan normeille, yllättäen. Sitä hilse/rasvaisuus/ällö periodia odotellen siis... Olen tosin jo huomannut, että hiuksia aamulla harjatessa ei sieltä lähde yhtä paljon irtohiusta kuin ennen. Jee!

2. Ulkona on ollut ihan mahtisää! Muutama pakkasaste ja mukavia lumikuuroja, ah! Tänään hinasin kameran mukaan lenkille ja näpsin muutaman picin muistoksi tammikuusta 2012.






3. Tilasin ehkä parisen viikkoa sitten cdon.com:ista kirjan, jonka lukeminen on ollut suunnitelmissa jo hieman yli vuoden... Se kaikkihan alkoi siitä, kun ostin jenkeistä sen kalenterin viime vuodelle.


Eli Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit! Minulla ei ollut kyseistä kalenteria ostettaessa mitään hajua mistään hiton zombeista yhdistettynä Jane Austenin klassikkoteokseen, mutta pienellä googlettamisella aloin saada pientä vihiä asiasta.

Olen lukenut suurimman osan kirjasta ja voin jo nyt suositella sitä kaikille - ehdottomasti! Olin jo arvosteluista lukenut, että kirja on hilarious, eikä janeaustenimaista tyyliä ole kaikeksi onneksi rikottu. Lukiessani pidemmälle todellakin huomasin hekottelevani enemmän ja enemmän, ja zombien tuominen tarinaan on tuonut kirjaan ihanaista särmää. Bennettien tyttäret ovat saaneet kunnon zombien tappo koulutukset Kiinassa asti isänsä toimesta ja parhaitenhan sen osaa varsin tulisieluinen Elizabeth, joka suunnittelee vähän väliä eri ihmisten tappamista (siis niiden zombien lisäksi) heidän ei-niin-hyvien-käytöstapojensa vuoksi. Matkalla todellakin kannattaa pitää mukanaan aseita, sillä maasta nousevat zombit ovat vaarallisia ja koskaan ei voi tietää, milloin niitä eteen pyrähtää.

4. Olen rakastunut. Voi että! Joulupukki taisi unohtaa reestään muutaman korealaispoikapaketin meitsille viime vuoden puolella, mutta ei hätää, sillä aina on tämä vuosi ja uusi joulu!!! Tietysti, jos aiemmin sattuu tapahtumaan niin, että niitä paketteja voisi tulla, niin aina parempi. Hiiihiiiiiii.

Tällä kertaa rakastumisen uhriksi sattui vielä asiasta tietämätön Jerry Yan, taiwanilainen komistus, jonka hymy on niin SÖPÖ, ja sen lisäksi, että hän OSAA NÄYTELLÄ, hän osaa vielä LAULAA niin PEHMEÄSTI, ja onkohan mitään, mitä hän nyt EI OSAISI??


Niin että Mr. Darcy, sait taas aika kovan kilpailijan, pelottaako, HÄH?! Pitäisi.

Eikä se haittaa, jos mies on jo 35, kun hän on muilta osin tosi ihana. Tietysti se voi vähän jarruttaa tätä suhdetta, että hällä on jo tyttöystävä ellei kihlattu ellei ole - perkules sentään - jo naimisissa! Ja se aika piiiitkä välimatka voi olla pientä miinusta myös. Yhyy. Mutta ei se haittaa, sillä se voi muuttaa joskus Suomeen vaikka ja erota sen tyttöystävästä/kihlatusta/vaimosta. Kaikki on mahdollista, right...?

Alun perin Jerryn kohtasin ensimmäistä kertaa, kun aloin katsomaan yhtä taiwanilaista sarjaa named Down With Love (netistä). Ja se on ihan mahtava ja olin erittäin rakastunut Jerryyn koko 16 jakson ajan (jotka katsoin neljässä päivässä... Yksi jakso kestää yli tunnin...).


Pakko muuten linkata Jerryn musiikkivideo, että näette, kuinka ihana se on. Tämä samainen kipale on myös tunnarina Down With Lovessa!



<3

5. Viikon hauskin youtube-klippi:



Näitä on 3 jaksoa, btw.

Ei ole muuta.

Nauttikaa ihanasta talvisäästä (jos siellä teilläkin päin on tällainen yhtä ihana sää kuin täällä) ja lukekaa Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit ja etsintäkuuluttakaa Jerry Yan.

Ei kommentteja: