maanantai 23. tammikuuta 2012

I feel goooooood

Huhhuh, olipas jännittävä ilta eilen presidentinvaaleja katsoessa! Niinistö oli tosin jo varma juttu, että hän pääsisi kakkoskierrokselle, mutta entäs toinen sija sitten? Sitä arvuuteltiin meillä(kin) kovin ahkerasti ja äiti jatkoi meikäläisen hiillostamista...

"No Emma, ketä sä äänestit??? Kerroooo jookoooooo!"

Siis ihme ruinaamista! Sitä oli jo kauan ennen vaaleja, mutta eilen se huipentui äärimmilleen - heti sen jälkeen, kun käytiin äidin kanssa lappuihin nimet... Hups siis numerot rustaamassa.

Sinällään tuo äänestäminen ei nyt mitenkään erikoista ollut, vaikka ensimmäinen kertani olikin. Seurasin kiltisti äidin perässä, ja katselin, että miten se homma sujuu. Yllätyin hieman, kun minulta ei kysytty henkkareita, vaikka ajokortin olinkin varannut takin taskuun. Siellä se poltteli, mutta jos ei kelpaa, niin ei sitten. Meidän kylä on tosin niiiin pieni, että olisikohan sen takia olleet kysymättä? Vaikken edes tuntenut niitä tyyppejä siellä...

Anyways, äidin hiillostukset ja arvuuttelut saivat oloni hieman vaivaantuneeksi.

"Sano nyt... Sähän äänestit Haavistoo, eikö?"
"Miten niin??"
"No ku sä oot niin kärkkäästi puolustanu sitä."
"Eeeeen minä..."

Siinä vaiheessa, kun Haavisto yllättäen nousikin Väyrysen edelle (ihan oikeasti yllätyin), niin suostuin paljastamaan, että kakkostahan minä sinne lyijykynällä olin mennyt piirtämään. Ja äidillä oli kuulkaas sellainen voitonriemuinen hymy, että apuah. En tiedä sitten, mitä se silläkin tiedolla tekee... Vanhempani kun kuitenkin äänestivät ihan eri tyyppiä kuin minä. Ei haittaa, en kadu mitään. Onpahan kiva vaan, kun saa toistamiseen mennä saman numeron paperiin vääntämään sitten joskus... Kohta.

Mmmm, sitten siihen hiusasiaan! Kolme viikkoa on vierinyt shampootonta, ja tadaaaaa - I FEEL GOOD!

Okey, ei pitäisi vielä näin aikaisin riemusta hyppiä, mutta ihan totta - päänahka ei ole kutissut enää juuri laisinkaan, ja hilsemääräkin on huomattavasti pienentynyt. Lisäksi hiukset tuntuvat mukavilta päässä, eivätkä niinkään rasvaisilta ja lättänöiltä.



Nämä kuvat otin aikas äsken... Vähän sotkussa olivat, koska otin ne juuri poninhännältä vapaalle. Tiedä sitten, että huomaako niistä mitään.

Viime viikolla googletin vähän shampoottomuudesta, ja TÄÄLTÄ löytyy aika hyvin tietoa ainakin aiheesta. Täytyy sanoa, että tuli hiukkasen parempi mieli lukea muiden ajatuksia shampoottomuudesta. Totta kai siellä oli niitä "hyi yäk ootte ällöi" -tyyppejä, mutta pääasiassa asiallista meininkiä. Enkä muuten ole ainut, jolla alkoi hilseillä päänahka!! Kärsivällisyyskin on avain onneen, koska hiusten rasvaisuusvaihe kestää aika kauan, niin kuin varmaan kaikki jo tiesi... Alku on aina pahin, mutta siitä vaan voittoon noustaan, ja saadaan upeat, kuohkeat hiukset, jesh!

Ei kommentteja: