torstai 26. tammikuuta 2012

Tuntematon Maa

Löysinpäs eilen uuden matkalaulun! Siis sellaisen, jota kuunnellessa tulee aivan jär-kyt-tä-vä matkustuskuume. Ja kiukuttaa kuunnella sitä nyt, kun tiedossa ei luultavasti koko vuonna tule olemaan yhtään ulkomaanmatkaa. Okei, never say never, mutta tällä hetkellä ikävästi näyttää siltä. Kiukutusolotilan ohessa kuitenkin alkaa haaveiluttamaan, että minne seuraava ulkomaanmatka vie. Ainahan sitä haaveilla voi.

Laulu siis on uusinta uutta, toimii tällä viikolla kakkosella startanneen Sohvasurffaajat -ohjelman tunnarina! Sarjassa ystävykset Lotta ja Pia lähtevät kuukaudeksi sohvasurffailemaan Mustanmeren ympäri. Katsoin Yle Areenasta ensimmäisen jakson, ja totesin, että siinähän on oikein raikasta ja elämänmakuista meininkiä, jota ilokseen katselee. Ja äärimmäisen hyvä idea tv-sarjaksi tuo sohvasurffaus, josta itsellänikin on yhden kerran kokemus.

Ah, ja mainittakoon, että sarjaa ei valitettavasti näytetä Yle Areenan kautta Suomen ulkopuolella...

No joo, nyt sitten siihen lauluun! Vicky Rostin ääni tosin vähän häipyy musiikin taakse jonnekin, not nice. Mutta siitäkin huolimatta - enjoy! Ja yep, voi laulaa mukanakin, kun sanat vilkkuu siinä videon alalaidassa.



Tää on uutta ihanaa
ja vaikka vähän pelottaa
kaikki on niin eloisaa.

Tää on mulle tuntematon maa
me siellä tavataan
Tää on mulle tuntematon maa
se mua odottaa

Ei kommentteja: