tiistai 17. huhtikuuta 2012

Day 25

WHAT YOU ATE TODAY

Ruokaaaaaa. Vielä ei ole ainakaan pahviin epätoivoissaan tarvinnut tarttua ja sitä mutustella.


Heräsin kympin jälkeen, ja puoli yhdeltätoista aamupala näytti tältä. Makkaraa ja eilisen päivän perunamuussi+vihanneksia -leftover. Paloitellessani makkaraa huitaisin yllättäen puukolla etusormeen huolimattomuuttani, ja sieltä tuli kuulkaas sellaiset verisuihkulähteet sieltä syvästä haavasta, että huhhei! Varsinaista verenluovutusta siis. Yhyy, sattui. Pari talouspaperia siinä meni, mutta ei meinannut tyrehtyä vuoto, ei. Tuskastuin, että nytkö se sormi vuotaa kuiviin ja läimäisin nopeasti muumilaastarin siihen ja johan loppui.


Saavuin neljän jälkeen kämpille leffasta (Kerro, kerro kuvastin - enkä muuten nauranut kertaakaan. Prinssin ja Lumikin välillä ei ollut mitään kemiaa, ja vaikka se prinssi oli hyvännäköinen, niin siltä puuttui tarvittavaa karismaa ja aaargh, se laski sen hyvännäköisyyttä vähän. Enkä tykkää Julia Robertsista. En tiedä miksi. Kyllä, hän osaa näytellä, mutta joku siinä naisessa on, että en meinaa välillä kestää sitä... hmm. Melkein ainut hyvä juttu leffassa oli puitteet ja puvustukset, ne olivat häikäisevät) ja ahmin omenan.


Puoli kuuden aikaan popsin tuommoisen kananuudelivalmisjutun. Ensimmäistä kertaa kokeilin sitä. Ihan ok, vaikkei meinannut lähteä nälkä sillä.


Aaaah, Lapin rieskaset on NAM! Söin noita kaksi... Okei, kolme.


Keksit olisin ehkä voinut jättää syömättä... Lahjoitin yhden E:lle, kun tuli vähän syyllinen olo. Tai ei oikeastaan tullut.

Nojoo, siinäpä nuo. Vielä olisi illalla tarkoitus syödä jogurtti! Tämä on ihan lemppari:


Uh, päähän koskee. Tein tänään viimeistä viittomakielentulkin etukäteistehtävää ja minusta tuntuu, että... SE ON VALMIS!! Jeeeeeeeeeeeee ! Se onkin sitten toinen juttu, että onko se hyvä ja oikein ymmärretty. Jos ei ole, niin turha odottaa kutsua valintakokeisiin. No mutta, parhaani olen yrittänyt, enkä tässä vaiheessa muuta voi kun pitää peukkuja pystyssä.


Päähän... Koskee... Nggghh.

Ei kommentteja: