lauantai 14. huhtikuuta 2012

Day 22

A PHOTO YOU TOOK

Jokin aika sitten kävin vihdoin ja viimein deletoimassa profiilini IRC-Galleriasta. Ihan sen takia, koska en ollut siellä muutamaan vuoteen erityisen aktiivisesti käynyt. Facebook vs. IRC-Galleria fightingin oli auttamattomasti voittanut Naamakirja.

Kopsailin sieltä itselleni kuvat, jotka halusin vielä savettaa. Niitä kuvia kun ei ole missään muualla - niitä en ollut tajunnut laittaa aikoinaan muistitikulle tms. säilöön. Ne kuvat oli laitettu joskus koneelle, ja kone oli sitten mennyt rikki ja bye bye kuvat. Onneksi niistä ajoista on viisastuttu.

Tietysti galtsusta kopsaten ne kuvat ovat pieniä ja huonolaatuisia, mutta kuvia kuitenkin. Tämän päivän haasteeseen ajattelin liittää kuvan Pepistä, joka täytti eilen 9 vuotta. Wanha! Tämän kuvan olen ottanut ehkä joskus vuonna 2006 tai 2007.


Kuvasta tulee auttamattomasti kevätfiilis. Voi keltainen toukokuu, mikset sä jo tuuuuu?

P.S. Noniin, banneri vaihtui, kuten varmaan muutamat blogin lukijat huomasivatkin. Samalla vaihtui blogin ulkoasukin. En oikein itsekään tiedä, tykkäänkö vai enkö. Kaikkeen varmaan tottuu? Meillä ei ollut E:n kanssa mitään ihmeellistä mielessä, kun aloitettiin eilen neljän tunnin suunnittelu ja photoshoppailu. Ja sitten siitä tuli tuommoinen.

Bannerista löytyy siis minä, Taeyang, Pepi, Kapu (E:n koiruus), kaakao, kysymysmerkkejä, sexy-pinssi ja joku take a smile -muistilappu. Mitä tästä voimme päätellä? Sekavaa? Ehkä vähän joo. Jokainen voi tehdä asiasta omia päätelmiään, että mikä meinaa mitäkin.

P.P.S. Tämä blogimerkintä on 100. tässä blogissa! Vaude!

Ei kommentteja: