tiistai 10. huhtikuuta 2012

Day 20

Tänään tullessani lenkiltä ja istahtaessani omenaa syömään, meinasin tukehtua siihen palaan, koska kännykkä alkoi äkkiä soimaan. Koska siis minullehan ei yleensä kukaan soittele, paitsi äiti. Tai E. Tiesin kuitenkin, että äiti se ei voisi olla, koska hän on töissä. E:kään se ei pystyisi olemaan, koska tietääkseni hän oli vielä koulussa.

Kännykän ruudulla komeili joku tuntematon numerosarja, eli vaihtoehtoja oli 2... Tai oikeastaan 3.

a) Väärä numero.
b) Joku lehdenmyyjä tms.
c) Työjuttuja????

Hämmentyneenä vastasin koko nimellä ja tittidii - se oli c- vaihtoehto! Yksi lentokenttätyön esimiehistäni soitti ja kyseli, kerkeäisinkö työsopimusta kirjoittamaan jossain välissä. Ööööö JOOOO! Sopparihan tosiaan purettiin silloin syksyllä, koska en tiennyt, tulenko takaisin vai enkö. Sovittiin sitten, että torstaina menen sinne allekirjoittelemaan nimiä papruihin. Samalla voisi myöskin kysäistä, että vieläkö se on alkamassa se työ vasta kesäkuussa vai onko mahdollisesti aikaisemmin jo. Ilmeisesti ovat kuitenkin kouluttamassa tällä hetkellä uusia työntekijöitä lentokentälle... Jo nyt. Noh joo, pitää kysellä sitten torstaina lisää. Jee!


YOUR FAVORITE RECIPE

Ei meitsillä mitään lemppareita oikein ole, mutta koska itsellä joskus oli etsinnässä mahtava pizzapohjaohje, niin jaan sitten löytöni teidänkin kanssanne nyt.


En jaksa sitä reseptiä tähän kirjoittaa, joten kopsaan vaan sen osoitteen TÄHÄN. Eli siitä näette koko jutun. Olen tehnyt tuolla reseptillä monta kertaa ja oikein rapsakka ja sopivan ohut pohja on tullut. Naminaminamiiiiii!

Kuva googlesta miau miau.

Ei kommentteja: