tiistai 24. huhtikuuta 2012

Day 30

YOUR DAY

Uhh, viimeinen haastepäivä pärähtää käyntiin! Tai pärähti. Tai öhh... No niin.

Tämä päivä koskee 23. päivää, joka oli siis eilen. Tarkoituksena oli, että olisin kuvannut, että mitä teen (siis sellaisen lyhyitä pätkiä sisältävän videon), mutta olin sitten niin laiska, etten jaksanut, joten kerron vaan aika ympäripyöreästi, että mitä tapahtui. Varautukaa äksöniin (not) !

Noh, puolen yön jälkeen aloin tiskaamaan astioita, ja olin tyhjentämässä tuota kuivauskaappia whateveriä ja onnistuin tuhoamaan yhden ison lautasen, joka taas onnistui pudottamaan yläpuolellaan olevan coca cola -mukin. SUCCESS! Ajattelin siinä, että ei ole totta, ja tuijotin hämmentyneenä sirpaleita ympärilläni ja teki mieli kääntää kelloja vähän taakse päin ja estää accidentti.

Siinäpäs meni mukavasti aika ennen nukkumaan menoa sirpaleita siivotessa.

Lisäksi huomasin siivouksen jälkeen, että olin haavoittunut siinä rytäkässä...

Menin aika myöhään nukkumaan - kolmelta. Heräsin vähän ennen kahtatoista päivällä.

Aamupalaksi keittelin puuroa sekä minulle että E:lle ja käynnistelin laptoppia. Tsekkailin twitterin, facebookin, blogit, sähköpostit... Umm, siinäpä ne tärkeimmät.

Olin koneella melkein kaksi tuntia pötköön, ennen kuin menin lenkille ja lenkiltä kauppaan.


Lenkillä kävin heittämässä etukäteistehtävät sisältävän kirjekuoren postilaatikkoon. Saattaapi olla, että vähän henkeäni pidätellen sujautin sen sinne... Oli siinä ja siinä, että se edes mahtui siitä kapeasta luukusta pudottautumaan boxiin. Onneksi ei kuitenkaan tarvinnut turvautua väkivaltaan. Kuvittelin, että tehtävistä irti pääseminen olisi helpottanut oloa, mutta nyt on sitten kuitenkin todella, TODELLA huolestunut fiilis. Voih.

Kaupasta saapuessani söin ja menin... koneelle. Yllätys! Siinä sitten kökötin lähes neljä tuntia, ennen kuin lähdin lenkille Kapun kanssa.

Jaaaa lenkiltä tullessani aloin katsomaan New Girliä aka Kolme miestä ja tyttöä. Minkä jälkeen olin hetken koneella, ennen kuin menin suihkuun, ja sieltä takaisin tullessa taas koneelle...

Hahhah. Joo. Siinäpä se.

Umm... Tässä olisi suunnitelmissa yksi juttu toteuttaa täällä blogissa - ei iso juttu, eikä tästä nyt kannata excited -fiiliksiä itselleen luoda... enkä tiedä, miksi sanoin tästä tässä vaiheessa, jos se ei ole iso juttu öö -, mutta pitää nyt katsoa, minkälainen siitä tulisi. Siis että onko se tarpeeksi kiinnostava idea vai eikö toteutettavaksi. Hmm, luultavasti on, koska päässäni se vaikuttaa hyvältä. Pitää vielä kirjoittaa jo valmiiksi jotain juttuja siihen, niin näkee vähän, että toimisiko se teoriassakin.

Good Night!

xoxo,
Emma

Ei kommentteja: