lauantai 28. huhtikuuta 2012

Here I am

 
Kuva googlesta.

Emma saapui eilen Savoon tädin kyydissä. Koska töiden löytyminen meni ihan plörinäksi, niin ajattelin, että tulen kuukaudeksi kotiin. Kestän olla sen kuukauden täällä ja säästän vähän rahaakin. Sitä paitsi pääsykokeet ovat Kuopiossa, jos niihin kutsut tulevat, joten jossain vaiheessa olisin kuitenkin joutunut tänne palaamaan. Miksei siis nyt?

Sää on täälläkin tosi keväinen - lunta tosin vielä löytyy sieltä täältä, mutta ojat tulvivat, joten hyvältä näyttää. Oh yeah! Tosin vähän petyin, kun eilen illalla lenkillä käydessäni tajusin, että ei ole järvelle enää menemistä. Oli sen verran sulaa meinaan. FFFUUUU- ! Olisin niiiin halunnut käydä pilkillä, koska en viime talvenakaan päässyt, mutta ei sitten. Jos ensi talvena...

Mutta on tosi relaxed -fiilis olla maalla taas välillä. Voi vetäistä päälle vähän huonompaa vaatetusta ja mennä vaikka mörököllin näköisenä ulos, eikä kukaan välitä, koska täällä ei ole oikeastaan ketään katsomassa. On sellainen oma rauha. Mii laiks.

Ei tässä muuta. Vetäydyn viettämään Vappua, mikä meinaa siis sitä, että katson paljon kdraamaa, juon simaa ja käytän YO-lakkia viimekin Vapun edestä. Jeejee.



Tuotakin biisiä voi vielä veivata pari päivää.

IHANAN KEVÄISTÄ VAPPUA KAIKILLE IHKURAKSUPOKSUILLE! <3

xoxo,
Emma

Ei kommentteja: