lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lauantai-ilta Lintsillä

Kävin tänään tsiikailemassa vähän Linnanmäen meininkiä - nyt kun se meni sitten avaamaan ovensa (tarkoittaahan tämä, että kesä alkaa virallisesti nyt? Right?), ja koska se on lähellä. Ja koska Krista Siegfrids esiintyi siellä. Ja se oli ilmaista. Niin. Ja teki mieli mennä kuuntelemaan vähän livemusaa, kun ei ole vähään aikaan kuunnellut.

Oltiin käyty Kapun kanssa Lintsin ympäri iltapäivästä lenkillä, ja ei siellä nyt niin mieeeelettömästi porukkaa näkynyt silloin, liekö harmaalla säällä ollut tekemistä asian kanssa?

Anyways, kun vähän ennen kuutta lavan eteen saavuin, niin porukkaa oli ihan mukavasti kasassa ja aurinkokin alkoi paistamaan. Ouuuu jeaaaa!


Ensimmäisenä esiintyi Satin Circus. Ai mikä? Uusi poikabändi, Suomen oma One Direction. Itse asiassa kuulin heistä ensimmäistä kertaa työkaveriltani, jonka luokalla pojat ovat joskus olleet. Ja kuulin vielä samana päivänä heitä radiostakin. Ovat kuulkaas tehneet meikästä biisin, sen musiikkivideon voitte katsastaa TÄÄLTÄ.




Satiinisen Sirkuksen esitettyä 3 biisiään, saimme Euroviisuedustaja-Kristan lavalle! Krista ei varmaan hirveästi esittelyjä kaipaa, vai kuinka on? Hän esitti Marry Me:n, ennen kuin Hevisaurus valloitti lavan (ja minä kipitin pois lasten jaloista).














Jebajee. Ei kai tässä muuta. Aurinkoista hengailuiltaa kaikille!

Ei kommentteja: