perjantai 3. toukokuuta 2013

Melkein kesä!

"Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu, oon turhhh-..."

Heeetkonen! Keltainen toukokuuhan on jo täällä! Oh yeah!

Mitäs onkaan viime päivinä tapahtunut?

Noh, Vapun vietin yllättäen Savossa, kun jouduin työmatkalle Kuopioon (firma laajentaa sinnekin päin. Yrittää ainakin). Lähdin tiistaina ja menin viettämään porukoille Vappua. Oikeastaan Vappu meni Pepin kanssa ulkoillen, koreaa opiskellen ja ilmapalloja puhallellen. Mikäs siinä.





Ahahaha, ja eksyinpä eksyin lukemaan lapsuusajan päiväkirjojakin! Hilarious! Tuo taitaa olla 11-vuotiaan Emman ajatusmaailmaa. Aloin tässä tosin miettimään, että eipä sieltä varmaan kauhean pitkälle olla kehitytty...

Jees! Keskiviikkoiltana lähdin Kuopioon kummitädin luokse, ettei tarvitsisi herätä torstaiaamuna hirvittävän aikaisin. Kestää sinne kuitenkin vähän päälle tunnin ajaa meiltä.

Torstaina kävin muutaman asiakkaan luona ja lähdin sitten 4½ tunnin paluumatkalle Helsinkiin. Very nice. Olin jotenkin ihan puhki ja väsynyt ja aaaaargh, ja kämpille palatessani odotin näkeväni meikäläisen 115 euron ylinopeussakon pöydällä (koska olen odottanu sitä nyt viikon), mutta siellä odottikin jotain paljon, paljon parempaa!




Olen maininnutkin Eat Your Kimchistä ja Simonista ja Martinasta jotain joskus, mutta eniveis, osallistuin heidän fundraiseriinsa silloin joskus kauan aikaa sitten 100 dollarin voimin, ja tittidii, sain paketissa takaisin hauskan cd-levyn, magean polaroid-kuvan, siistejä tarroja ja tosi söpön viestin. ME LIKES!

Kapu says HI !

P.S. Tänään 53 päivää! Seouliin lähtöön! Yayyyyy!

Ei kommentteja: