perjantai 31. toukokuuta 2013

Pink @ Hartwall Arena 28.5.

Voi P!nk, minkäs  tiistaina teitkään! Vedit upean show'n, josta ei puuttunut erikoistehosteita, akrobatiaa, kuumia miehiä (grraauuuu), ihanaa fan serviceä, energiaa... Eikä unohdeta sitä laulamista! Kaiken sen hyppimisenkin seasta jaksoit laulaa. Wooow. Respectii!

Olin Hartwall Arenalla ajoissa liikkeellä. Lähdin kahdentoista jälkeen kämpiltä ja olin joskus puoli yhden maissa (päivällä) paikalla. Siellä oli muutama hassu ihminen vasta odottelemassa. Jäin istumaan hetkeksi aurinkoon, mutta koska pelkäsin korventuvani, muutin majani varjon puolelle.

Joskus about parin tunnin päästä pari järkkäriä tuli ulos jakamaan jotkut pinkit rannekkeet. Eipä siitä tosin myöhemmin apua juuri ollut...

Jonkin ajan päästä joku tyttö tuli siihen kysymään, että odotanko jotakuta vai istunko yksin tms. Sanoin, että itsekseni. Tyttö sitten liittyi seuraani, ja esittäytyi Millaksi (moi Milla! et tosin taida lukea tätä mutta moi anyways...). Hengattiin siinä sitten ja juteltiin ja kohta päätettiin vähän työntyä eteenpäin "jonoon". Se sai aikaan jonkun joukkovyöryn, sillä kaikki muutkin työntyivät vähän eteenpäin. Törmättiin siinä samalla pariin lappeenrantalaiseen nuoreen (16-vuotias tyttö, 18-vuotias poika - moikka teillekin!), ja saatiin pari hengailukaveria lisää.

Aika pian me saatiin seuraa 3:sta nuoresta naisesta, jotka siinä lähellä oleilivat, ja porukka kasvoi. Saatiin myös hyviä sisäpiirin vinkkejä, jos vessahätä yllättää, että minne mennä Hartwall Arenalla. Siis vähän tällaiseen luonnon omaan vessaan. Hahah.

Paljon oli porukkaa, ja vielä lisää tuli... Sillä Millan 3 frendiä saapuivat iltapäivästä paikalle.

Suurin osa istuskeli, mutta päätettiin sitten jossain vaiheessa nousta seisomaan kun kello alkoi olla kuusi ja ovet aukesivat puolelta. Kuinka ollakaan - ilmeisesti muillekin oli tullut sama ajatus samaan aikaan, koska äkkiä kaikki olivat seisomassa ja tiivistymässä lähemmäs portteja. Huhhuh, meinasi tulla aika kuumat paikat.

Itse turvatarkastus ja lippujentarkastus oli aikamoista häslinkiä. Porukka tunki joka puolelta häikäilemättömästi toistensa ohitse, ja muistelin kaihoisasti Big Bangin keikkaa Lontoossa, missä tapahtuma oli organisoitu jotenkin paremmin. Mielestäni.

Pääsin kuitenkin melko hyvään kohti jonoa ja löysin Millankin sieltä. Ja lappeenrantalaiset. Odotettiin sitten, että ovet aukeaisivat areenalle ja kun ne aukesivat, niin se oli melko juoksua sitten.

Mutta päästiin melkein eteen! Tai no, meidän posse hajaantui aikalailla, mutta esim. minunkin edessäni oli vain kaksi lyhyttä tyttöä ja näin kaiken lavalle. Jesh!


Näytänpäs riutuneelta. Sellaista se odottaminen teettää.

Pinkin lämppärinä toimi Redrama, joka oli huhujen mukaan (mitä siis paikan päällä kuulin) värvätty, koska alkuperäinen amerikkalainen lämppäri oli peruuttanut esiintymisensä. Tai jotain sellaista. Anyways, Redrama veti tosi kivasti pienen settinsä siinä. Kokeilin kameraakin samalla, mutta taisi olla liian hämärää silloin. Koska materiaali on eriiiittäin heikkolaatuista. Yhyy.

Umm joo, siinä se Redrama on. Ihan oikeasti.

Ennen yhdeksää alkoi tapahtumaan, kun jonkinmoinen sirkustirehtööri mikä lieneekään, tuli hauskuuttamaan yleisöä. Muun muassa neuvomaan ihmisiä paikoilleen, tuijottamaan ihmisiä, jopa nuolemaan jonkun random- miehen kaljua... Ja ei, se ei ollut yhtä ällöä kuin mitä tuo teksti antaa ymmärtää. No oli se ehkä vähän.

Sama tyyppi ilmestyi myös hostaamaan Pinkin show'ta. Joka muuten alkoi ihan vähän yli yhdeksän. Yaiks!



Kuinka ollakaan, keikka alkoi räväkästi Raise your glass -biisillä - toiveeni oli siis kuultu! Lähes kaksi tuntia kestäneen show'n aikana sain hikoilla ja kipeyttää jalka- ja käsilihakset hyppimisellä ja huitomisella.










HAHHAHA





hihihihi

Ah, mutta oli hauskaa. High fivea en itse artistilta saanut, vaikka ihan läheltä liippasi, mutta taustatanssijalta sain nopea ylävitosen. Ja tärkeintä oli minulle se, että sain seisoa siellä, nähdä ja kuulla kaiken läheltä ja pitää hauskaa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... THANKS P!NK <3

Ei kommentteja: