keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kuinka ollakaan

Kuinka ollakaan, kesäkuu alkoi aurinkoisissa ja helteisissä merkeissä.... ja Emman sairastumisella. Onneksi tässä ei kuitenkaan flunssaa, yskää ja mahdollista silmätulehdusta kummempaa ole. Mahdollista silmätulehdusta sen takia, että oikea silmä oli viimeiset pari päivää ihan tajuttoman vetinen ja punainen ja rähmäinen, mutta nyt kun sain siihen jotain lääkettäkin, niin se punaisuus on häviämässä. Eli ehkäpä se nyt johtui vain flunssasta sitten. Tosin työkaverit olivat sitä mieltä tänä aamuna, että kyllä se on silmätulehdus. Nojaa.

Nyt sitten ollaan sairaslomalla perjantaihin asti, eli maanantaina seuraavan kerran töihin. Ehkä parempi niin, koska äänikin on melkein lähtenyt yskimisen takia, ja kuulostan erittäin sexylle, oh yeah.

Parempi kuitenkin sairastaa nyt, kuin sitten matkalla. Seoulin matkaan on enää vaivaiset alle 3 viikkoa aikaa! Oh my, ihan älytöntä, miten aika kiitää niin nopeasti.


Ah, meet my neeeew babyyyyyy ! Eli Samsung Galaxy Note 10.1 tabletin! En ole vielä käyttänyt sitä, sillä odottelen sitä ennen, että saan suojakalvot ja kuoren siihen. Tällä viikolla pitäisi tulla.

Vielä vähän himoitsen sitä järkkäriäkin, ja olen melko vahvasti sen hankkimassakin... Ennen Korean matkaa.


Kapukin haluaa sanoa moi!

Ei kommentteja: