lauantai 18. elokuuta 2012

Vieras

Kalajoelta tulon jälkeisenä päivänä palasin Helsinkiin ja kaappasin maanantaitöiden jälkeen Sveitsi-C:n kainaloon. Lento Zürichistä saapui juuri silloin, kun omat työni loppuivat, joten se kaappaaminen kävi aika kätsysti...

Kivuttiin siitä sitten bussiin ja matkattiin kohti Sörkkää, mistä talsittiin Kallioon meidän kämpille. Samalla pulistiin Au pair-hommista ja mitä kaikkea kuluneen vuoden aikana on tapahtunutkaan.

Krisse viipyi 5 päivää Suomen kamaralla, ennen kuin lähti takaisin kotiin päin. Minulla oli valitettavasti töitä tiistai ja keskiviikko, vaikka koitin kaikin keinoin saada vaihdettua keskiviikkoa pois - siinä kuitenkaan onnistumatta. Oh well. Ehdittiin kuitenkin nähdä perus turistinähtävyydet, mitä Helsingissä nyt voi nähdä, ja viettää yhdessä aikaa. Ensi vuonna meikäläinen mahdollisesti matkustaa itse Sveitsiin Krisseä tapaamaan, sitä odotellessa!

Nyt muutama kuva noiden viiden päivän ajalta - you're welcome!

@ Linnanmäki. Nämä tyypit kuvasivat tätä ja tanssivat Gangnam Style -tyyliin! Meinasin pudottaa silmät päästäni, koska ei kovin usein kuule korealaista poppista Suomessa julkisesti.

@Tuomiokirkko

@Suomenlinna (btw, Krissen lempparipaikka)




@Korkeasaari




Krissen tuliainen!


Jeespoks, vaikka suurimmat kiireet ovatkin takana päin, tässä on silti ollut kiirettä töissä, ja muuta kivaa, joten ei ole ehtinyt ajatuksiaan blogille hirveästi uhrata. Doh, päätinkin ottaa ainakin tämän kuukauden vähän rennommin tällä puolella, että no worries! Koitan kuitenkin vähintään kerran viikossa tänne kirjoitella, ettei kuihduta ja kutistuta.

Ei kommentteja: