torstai 30. elokuuta 2012

Liibalaabaa

Tänään oli töissä pitkästä aikaa melko kiva päivä. Ja huomenna on kaiken lisäksi PALKKAPÄIVÄ! Piru vie, cash <3 Säästöönhän se menee, pariin suunniteltuun ulkomaan matkaan. Kyllä, toinen suunniteltu matka on Sveitsiin C:n luona käymään ja se toinen... Noh, en ole siitä vielä mitään tänne kertonut, koska se on vielä jotenkin tosi kaukana ajatuksissa, eikä sinne ole lentolippuja hankittuna, eikä tarkkaa ajankohtaakaan tiedossa. Anyways, teen niiiin kaikkeni, että nämä hienot pläänit toteutuisivat, eivätkä ne oikeastaan ihan mahdottomia olekaan. Ensi vuonna jos ne matkat toteuttaisi, niin I'd be superhappy! Ensi vuodesta varmaan tuleekin tätä vuotta parempi noiden matkojen + opiskeluiden aloituksen vuoksi. Yeah!

Olen ollut ihan liian laiska tämän blogin puolella (okei, en ehkä niin laiska kuin voisi olla), mutta pari postausideaa on muhimassa pyyhkeen alla märkien hiusten seassa (tulin juuri suihkusta).

Lisäksi ollaan E:n kanssa mietitty tässä yhtä kuvausideaa jo jonkin aikaa, ja koitan saada meitä inspiroitumaan siitä enemmän. Siitä voi tulla hyvä ja hauska ja mielenkiintoinenkin, jos saadaan juoni kasaan ja toteutus onnistuu. Siis jos. We'll see.

Huh, pianihankohtajustmelkeenyt on jo syyskuu. Se meinaa synttäreitä ja lisää putoavia lehtiä puista. Yritän lievittää kadonneen kesän kaipailua ajattelemalla, että ne lehdet kellastuvat vaan jonkun viruksen takia... Siis mikä syksy?! Sitten kun talvi tulee, niin eivät ne lumihiutaleetkaan mitään lunta ole, vaan pumpulia. Right?

Toivoo Emma, joka elää jossain pumpulimaailmassa.

P.S. Katsokaa tämä video (voitte tosin saada enemmän siitä irti, jos olette joskus Pokemonia seuranneet)!

Ei kommentteja: