keskiviikko 1. elokuuta 2012

Watch It! -5-

Ennen kuin Watch It! -osio jää Hear It!:in vanavedessä tauolle, on vielä yksi k-draamaesittely paikallaan. Tämä draama sulatti täysin sydämeni, ja jäin ihmettelemään, miksen jo aiemmin ollut tajunnut sitä alkaa katsomaan. Seriously!


My Girl


Kategoriat
Comedy, romance

Valmistusvuosi
2005

Jaksoja
16 (kesto n. 1 h 3 min. / jakso)

Juoni
Kun (rikas ja komea) Gong Chan tapaa sattumalta eläväisen Yoo Rinin, hän saa tietää tällä olevan yhteyksiä tämän kadonneeseen serkkuunsa, jota hänen isoisänsä on etsinyt. Gong Chan pyytää tyttöä valehtelemaan olevansa kadonnut serkku siihen asti, kunnes hän löytää oikean. Yoo Rin suostuu tähän, mutta myöhemmin tunteet ajautuvat suunnitelmien edelle...

Samaan aikaan Gong Chanin ystävä, Jung Woo, rakastuu Yoo Riniin - kun taas Gong Chania tavoittelee pojan ex-tyttöystävä, Seo Hyun, joka on kuuluisa tennispelaaja.

Kuka saa toisensa? Tuleeko Gong Chan ikinä löytämään oikeaa serkkuansa?


Emman oma arvio
My Girl oli todella suosittu draama aikoinaan Koreassa. Ilmeisesti se vieläkin keikkuu TOP 10 katsotuinta draamaa -listalla siellä.

Draama vetäisi ainakin minut imuunsa heti ensimmäisiltä minuuteilta lähtien. Olihan siinä kaikki romanttisen komedian kliseet kasassa, mutta ei se haitannut. Näyttelijät olivat mahtavia, ja varsinkin pääosamiehet mmMMM! Tosin Gong Chania näyttelevän taitoja epäilin välillä, mutta ei se kokonaisuutta pilannut.

Sivuosahahmot olivat tosi symppiksiä ja niiiin ihania - paitsi se perus-b*tch, joka oli tosi b*tch'n ärsyttävä välillä... Mikä siis meinaa sitä, että näyttelijä on osannut näytellä roolinsa hyvin.

En nyt tiedä, mitä tästä pitäisi muuta sanoa. Tarina sai minut niin nauramaan kuin itkemäänkin suureen ääneen, mitä arvostan. Tai siis - jos ei saisi mitään tunteita aikaan, niin draama ei olisi niin katsomisen arvoinen.

Ai niin! Yksi pikkumiinus tulee draaman musiikista. Se ei ihan napannut. Olisi se tosin huonompaakin voinut olla, ei siinä mitään. No mutta, pikkujuttuja.



Kenelle?
Sinulle, joka tykkäät vauhdikkaista romanttisista komedioista.

Mistä voi katsoa
Itse katselin mysoju.com:ista. Laatu oli okei, paitsi parissa jaksossa melko kuuroinen - onneksi vain parissa, eikä kaikissa. Jos näin positiivisesti ajatellaan!

Tähdet, tähdet
9/10 Great
Siis ah, tämä oli ehdottomasti yksi parhaista korealaisista romanttisista komedioista, mitä olen katsonut! En lainkaan ihmettele, että Koreassa se on vieläkin yksi katsotuimpia draamasarjoja.

Muistan, kuinka mietin tosi pitkään, että haluanko katsoa tämän vai enkö ja jos katson, niin milloin. Hyvät arvostelut voittivat epäilyni ja katsoin sen - jossain viidessä päivässä. Jäin siihen aika koukkuun ja piti välillä pakottaa itsensä nukkumaan koneen ääreltä, että jaksaisi seuraavana päivänä nousta ajoissa töihin.

Great, just great!

Kuvatukset googlesta hommattu.

Ei kommentteja: