tiistai 14. toukokuuta 2013

Toukokuu Update

Moi!

Aloin juuri seuraamaan Euroviisujen 1. semifinaalia, ja saas nähä, pystynkö samaan aikaan kirjoittamaan blogipostausta. Ahhhh söpö poikakuoro! Tv:ssä siis.

Kröhöm joo.

Missäs sitä Emma on huidellutkaan? Lähinnä auton ratissa maakuntamatkaillen. Kiitos töiden. Eipä tässä muuta kummempaa. Paitsi että...

1. 

Ehkä eniten tällä hetkellä odotan Korean matkaa. Sitä varten raapustin tuollaisen kalenterin, mistä high lighttaan aina yhden päivän veks joka päivä. Tällä hetkellä on vielä 42 päivää jäljellä. Ei se tosin paljoa ole, päivät kun liitelevät pois niin nopeasti, että juuri ja juuri laskuissa mukana pysyy. Kielenkin opiskelu on välillä vähän ollut jäissä, kun ei ole vain kerennyt. No mutta, yli puolen välin olen oppikirjassa jo päässyt, eli not bad!

2. Pitäisi ostaa tabletti. Se kone siis. Ei mitään syötävää random tablettia. Ajattelin, että olisi helpompi sellaista kanniskella mm. matkoilla mukana. Vielä kun tietäisi, että minkälainen olisi hyvä...

3. Lisäksi olen himoinnut järkkäriä.... Vaikken otakaan niin hirveästi kuvia (koska harvemmin tulee syytä ottaa), niin olisihan se kiva, jos olisi tuollainen "jämerä" kamera special occasionseja varten.

4. Koulusta tuli postia. Sain vihdoin ja viimein ilmoitettua itseni käsnäolevaksi ensi lukuvuodelle. JIPPII!

Eli tässä erittäin lyhyehköt kuulumiset. Jatkan viisujen katsomista. Jos hyvin käy, niin Suomi pääsee torstaina finaaliin ja voittaa lauantaina koko kisat. Jos ei käy niin hyvin, niin eiköhän me aika hyville sijoituksille päädytä. I think.

Ei kommentteja: