sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Watch It! -14-

En jaksanut alkaa kuvailemaan nyt, joten mennään vaihteeksi tällaisella kirjoittelulla sitten. Vuorossaan 14. Watch It! ja tällä kertaa aikamatkustellaan yhdeksän suitsukkeen siivin!

Nine: Nine Times Time Travel


Draama sisältää 20 jaksoa, jokaisen kestäessä n. 52 minuuttia.

Juonesta

Nine: Nine times time travel kertoo uutisankkuri Park Sun Woosta, joka saa käsiinsä yhdeksän suitsuketta, joiden avulla hän pystyy aikamatkustamaan tasan 20 vuotta taaksepäin.

Mukana meillä on myös mm. ultimate positiivinen uutisreportteri Joo Min Young, joka on päähenkilömiehemme rakkauden kohde.

Draama seuraa Park Sun Woon aikamatkustelua, kun hän yrittää selvittää murhan, joka tapahtui 20 vuotta menneisyydessä. Niin, ja koittaa estää sitä tapahtumasta. Kuinkas muutenkaan.

Genret: aikamatkustus, romantiikka, fantasia, trilleri, mysteeri, melodraama


Emma's Opinion
Wow, mikä aikamatkustusdraama! Korealaiset sattuvat rakastamaan tällasia aikamatkustusdraamoja, ja viime vuonna niitä ilmestyikin roppakaupalla.

Tämä aikamatkustusdraama ilmestyi kuitenkin tänä vuonna - itse asiassa tällä viikolla ilmestyivät viimeiset pari osaa tästä sarjasta.

Syy, miksi kiinnostuin tätä alkaa kattomaan, johtui siitä, että se ilmestyi tvN -kanavalla, mistä tulee yleensä erittäin laadukkaita sarjoja, sekä tieto siitä, että sillä oli sama tuotantotiimi mukana kuin Queen In Hyun's Man -draamalla, mikä oli supersuosittu aikamatkustusdraama viime vuodelta (...katson itse sitä tällä hetkellä).

Ekan jakson alku oli vähän pläääh, mutta loppua kohti kiinnostus alkoi heräilemään, ja totesin, että voisi sitä toisenkin jakson katsoa. Why noooot? Juoni vaikutti mielenkiintoiselle, ja hei - jo ensimmäisessä jaksossa nähtiin pusu! Siis oh my god! K-draamoja katselleet tietänevät, että pusuttelu ekassa jaksossa on eriiiiittäin harvinaista. Barely ever happens.

Lähes jokanen jakso oli yllätyksiä täynnä. Oli jännittävää seurata, miten tulevaisuus muuttui joka kerta, kun Park Sun Woo matkusti menneisyyteen. Miten se muuttikaan ihmisten kohtaloita!

Lisäksi viimeinen jakso oli osittain hämmentävä, mutta tajusin sen pikku hiljaa, kun luin netistä muiden katsojien ajatuksia siitä. Ja olihan se looginen loppu. Jäihän se vähän ikään kuin kesken, mutta antoi katsojalle mahdollisuuden keksiä, miten se voisi siitä jatkua.

Näyttelijät olivat hyviä, vaikken itse hirveästi tykännyt duracell pupu päätytöstä. Ainakaan heti. Aloin kyllä lämpenemään joskus viimeisissä jaksoissa hänellekin.

Päämiehen paras ystävä Han Young Hoon oli ehkä hauskin ja sympaattisin hahmo sarjassa.


Tähdet, tähdet
9/10 Great
Alussa mietin, että voisin antaa 8 - ihan vain sen takia, että aloin lämmetä sarjalle vähän hitaasti, mutta loppua kohti olin kuitenkin niin koukussa, että pakko oli nostaa yhdeksään. Tämä aikamatkustusdraama on luokkansa parhaimmistoa!

Mistä voi katsoa?


Kuvat googlesta.

Ei kommentteja: