maanantai 27. toukokuuta 2013

Raise Your Glass!

Tässä samalla kun pohdin, että mitä teen jääkaapin sacherkakulle, koska se on niin ISO, eikä meinaa mahtua mahaani - vaikka sinne yleensä mahtuukin paljon tavaraa -, niin en voi olla iloitsematta huomisesta P!nkin keikasta! Niin, se on jo huomenna! Daa, päivät menneet taas niin nopeasti että ihan pyörryttää... Mutta ei pyörtyillä nyt, ei!

Suunnitelmissa on, että nukun huomenna hyvin, herään kympiltä ja sitten puolenpäivän jälkeen lähden kohti Hartwall Areenaa ja toivon, että siellä ei vielä silloin ole hirmuisesti jonoa, ja että pääsen eturiviin - tai ainakin lähelle sitä. JEEEE!

Tämähän on siis toinen P!nkin keikka, minne olen menossa. Viimeksi olin vuonna 2009 Funhouse Touria katselemassa Hartwallilla. E:n kanssa. Se oli kyllä aivan mahtava. Istuttiin tosin Hartwallin toisessa päässä, joten näkymät eivät olleet kauhean terävät, eikä yleisö hyppinyt riemusta siellä, vaikka vähän mukana yrittikin laulaa. Tällä kertaa aion kyllä hyppiä ja laulaa (PALJON!) mukana, kun kerta seisomapaikka on.



Ahhh, muistan, kun tämä biisi tuli ulos. Se oli silloin, kun olin lähdössä jenkkeihin, ja tykkäsin siitä heti. Jenkeissäkin se soi paaaaaljon, ja tuo vieläkin muistoja mieleen siltä ajalta. Toivottavasti P!nk esittäisi sen huomenna keikalla. Hope so!

JEEEEE!

Ei kommentteja: