keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Vapaapäivä

Tästä tuli toivetta tässä jokin aika sitten - että kertoisin päivästäni. Saamansa pitää siis, vaikken päivän kiinnostavuudesta nyt ihan varma ole...

Tänään oli meitsin (tämän viikon ainut) vapaapäivä. Se saattoi vähän ärsyttää, koska jos olisin ollut tänään töissä, olisin saanut lentokentälle avattavasta uudesta Starbucksista ilmaista juomaa... Okei, ehkä pitäisi olla iloinen, että sain kuitenkin maanantaina ja tiistaina ilmaisia kaloripommeja maiskutella, ja olla tämä päivä ilman (tänään on viimeinen maistelupäivä). Niin, näitä lentokentällä työskentelyn etuja, että saa ID:llä ilmaisia maistiaisia. Hih!

Oho, palataas aiheeseen takaisin.

Heräilin puoli kympin maissa ja laitoin pyykit pesukoneeseen. Ihailin myös eilen E:n kanssa liimailemaamme söpöä tarraa kännykkäni takakannessa:

Tuo panda siis liikkuu tuolla sisällä. SÖPÖÖÖ!

Söin aamupalaksi leipää ja datailin. Kävin perussivut läpi (facebookit, sähkärit yms.) ja katselin pari jaksoa New Girliä sekä yhden k-draamajakson.

Puolenpäivän jälkeen E saapui koulusta ja päätettiin lähteä käymään kaupungilla. En edes halua laskea, kuinka paljon meni rahaa - ostin nimittäin talvitakin, kengät, pipoa ja kaulaliinaa, pari peruukkia (why? well, you'll see someday), alusasuja ja graaaaah vaikka mitä!

Kengät. Jospa sitä näillä tämä talvi läpi käppäiltäisiin.

Shoppailujen jälkeen käytiin vielä ruokakaupassa ja sitten suunnattiin pelaamaan sulkapalloa E:n koululle - siellä kun keskiviikkona on yleensä vapaata tilaa liikuntasalissa. VAAN eipäs ollutkaan tällä kertaa. Siellä oli sählyjoukkuetta ja korista pelaavia tyyppejä, eikä me mahduttu sinne. Blaaaaah. Käännyttiin sitten takaisin.

Ilta on mennyt myös tosi laiskasti. Olisi pitänyt huonetta siivota, mutta laiskuuttani en jaksanut. Siispä tehtiin vaan ruokaa ja datailtiin. Nyt vähän meinaa väsyttää, ja tarkoituksena olisi painua kohti unten maita pretty soon. Ja herätä huomenna kuudelta, että kerkeää töihinkin...

...Ainiin! Ne tiskit ensin!

Ei kommentteja: