perjantai 26. lokakuuta 2012

Viimeistä viedään

Tässä oltaisiin niin kuin päivää vaille valmiita. Sitten olisi lentokenttähommat purkissa. Töitä on paiskittu valehtelematta lähes joka päivä kesäkuusta asti, ja vapaapäivistä on saanut taistella. Nimimerkki ei osaa sanoa ei kun pyydetään töihin.


Huomenna on vaatteiden palautus, ja tänään huomasin, että sukkahousuihin on tullut reikä - eikä olisi muuten parempaan saumaan voinut osuakaan. Kyllä noilla vielä huomisen pärjää. Sitten menee roskikseen. Nimimerkki ei jaksa ommella.

Minulle tulee ikävä ihania työkavereita, lentokentän tunnelmaa, erilaisten ihmisten tapaamisia ja... Okei, julkkisbongauksiakin. Vastaan on tullut niin ex-pressaa kuin myös monen tunnetun bändin edustajaa ja pääsinpäs joidenkin heidän kanssaan myös jutustelemaankin (siis työn kautta, en mennyt lörpöttelemään mitä sattuu hehe!), ja olihan se ihan siistiä. Nimimerkki tykkää bongailla julkkiksia.

Huomenna on loppuvilkutukset koneelle ja sitten ilmeisesti mennään juomaan. Ja toivottavasti ei mene liian myöhään. Nimimerkki sunnuntaina junailemaan Savvoon viikoksi.



P.S. Uhuhuhu! Marina And The Diamonds saapuu keikkailemaan Suomeen helmikuussa. Lippuja olisi ainakin tällä hetkellä tarjolla... Pitäisiköhän... Nimimerkki hankki jo liput yhden toisen ryhmän keikalle joulukuuksi.

Ei kommentteja: