keskiviikko 31. lokakuuta 2012

PARTY

Lauantaipäivä tuntuu näin jälkikäteen mietittynäkin toooodella pitkälle! Viimeisen työpäivän kunniaksi lentokone oli myöhässä, mutta mentiin silti muutaman kollegan kanssa hengaamaan paria tuntia aikaisemmin kentälle.

Vietettiin Starbucksissa aikaa, ja tilasin itseni ihan suklaaähkyyn kaakaolla ja suklaakakkupalalla... Uhhuh!

Työpäivän jälkeen kävin heittämässä työvaatteet ja ID:n toimistolle, ja sen jälkeen tuli vihdoin realistinen fiilis. Tässä se nyt sitten oli. Loppu tälle yhdelle aikakaudelle.

Ilta-seiskalta meillä alkoi loppubileet ravintola Namussa. En ollut aikaisemmin käynyt siellä, mutta ihan siisti paikka näköjään. Meille oli varattu salaattipöytä, ja jälkkäriksi kuului... SUKLAAKAKKUA! Meitsin toinen suklaakakun pala siis sille päivälle.

Ruokailun jälkeen ilmoitettiin, että meidän esimiehet olivat valinneet neljä työntekijää, joita halusivat muistaa erityisesti. Ja hei - minä olin toisena nimenhuudossa! Mitäs me parhaat, muahaha. Jokainen meistä neljästä sai 50 euron lahjakortin Stockmannille. Se on voimassa 2 vuotta, että onpahan ainakin aikaa miettiä, mitä haluaa.

Vietettiin hetki vielä Namussa, ennen kuin päätettiin lähteä muualle. Päädyttiin sitten Tivoliin, missä ei viivytty kauaa, koska ei sen meininki oikein iskenyt. Käveltiin lopulta Aussie baariin/klubiin, ja vietettiin siellä aikaa myöhään.

Kollega tarjosi taksikyydin, ja olin kämpillä viiden maissa (no okei, kelloja kun siirrettiin, niin oikeastaan neljän maissa). Olo ei ollut lainkaan hehkeä, väsytti hirveästi, ja juuri ja juuri jaksoin vaihtaa vaatteet. Yhdeksän maissa heräsin siihen, että päähän koski, ja kävin nappaamassa särkylääkkeen, ennen kuin palasin takaisin nukkumaan.

Kahdeltatoista oli herätys, ja kolmen tunnin päästä juoksin juna-asemalle, ja kerkesin kuin ihmpeen kaupalla oikeaan junaan kohti Savoa.

Ja täällä sitä ollaan. Luntakin on. Mahtavaa. Kohta on joulukin. Nopeasti se aika menee...

Ei kommentteja: