sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Hear It! -11-

Nine Muses


Ryhmästä
Nine Muses on 9-henkinen korealainen tyttöryhmä, joka debytoi elokuussa 2010. Aikaisemmin samana vuonna heiltä ilmestyi hieman esimakua antava biisi Give Me, joka soi Prosecutor Princess- draamassa.

Alkujaan ryhmässä oli huimat 14 jäsentä, kunnes levy-yhtiö pudotti 5 vähiten potentiaalista ehdokasta ulos, kun ryhmän nimi julkistettiin. Kahden vuoden aikana 3 jäsentä on lähtenyt ryhmästä, ja heidät kaikki on replacetettu.

Nine Musesin faniryhmän nimi itse asiassa paljastettiin toissapäivänä ja sehän on... MINE. Jep, MINE. Luin netistä, että se tarkoittaa: "MY Nine Muses. MY NINE. MINE. Nine Muses will never end. They are forever."

Tämä tyttöryhmä on hiljakseen alkanut kerätä pientä faniryhmää ympärilleen, ja vaikkeivät he superdupersuosittuja olekaan (ilmeisesti) ihan vielä, niin potentiaalia on. Hiljaa hyvää tulee!


Video Review
Ticket one way, ticket one way - one way, one way, one way tickeeeettt!

Tämä kappale on tältä vuodelta, nimeltään One Way Ticket. By Nine Muses. Olkaapas hyvät!



Videosta

Nine Muses on näköjään aloittanut oman "One Way Ticket" -junavuoronsa. Aika cool, eh?

Ollaan juna-asemalla. Mies ostaa lippua. "You can forget sad memories" lukee ilmeisesti jossain lappusessa, joka mainostaa yhdensuuntaista junalippua. Kuvassa on... nainen.

Mies on ilmeisesti kiinnostunut tästä yhdensuuntaisesta lipusta, jonka mainoksessa koreilee vähäpukeinen nainen, ja lähtee ostamaan lippua todella tylsistyneen näköiseltä myyjättäreltä. Lipussa, jonka myyjä liu'uttaa pöytää pitkin miehelle, lukee: "Memories are not returnable" ja "from here to amnesia". Seeelvä.

Eli jos nyt saan analysoida, niin surulliset muistot voi unohtaa ja ne muistot, mitä junamatkalla tehdään, niin niitä ei voi palauttaa? Varmaan siis aika mielenkiintoinen junamatka tulossa!

Mies kohtaa lähtölaiturilla yhdeksän muusaansa... Siis Nine Muses -tyttöryhmän jäsenet. Kaikki tuijottavat toisiaan jotenkin todella odottavasti. Pian mies astuu junaan.

Tämä on aika spooky junamatka.
Junassa ei ole ketään muita matkustajia. Spooky.
Mies ikään kuin haihtuu paikaltaan ilmaan randomisti. Spooky.
Lipussa ei ole paikkoja, mutta tosi outoja lauseita, mitä ei ainakaan meidän VR:n lipuissa ole. Spooky.

Mitä tästä kaikesta voidaan tiivistetysti päätellä? Nine Muses on tyttöbändi, jolla on oma junavuoro, jolle pääsee, jos haluaa unohtaa surulliset muistot ja... Kaiken. Spooky!


Kappaleesta
Rakkaudestahan tämä kertoo, kun tutustuu biisin englanniksi väännettyihin lyricseihin netissä. Siitä, kuinka rakkaus satuttaa, ja haluat juosta pakoon ja unohtaa, mutta silti tuntuu, ettet voi. Ah, love is complicated sometimes.

Kappale on silti mukaansa tempaava ja jää soimaan päähän erittäin herkästi. En minä aluksi ajatellut, että se rakkaudesta kertookaan, vaan jammailin sen kertsin tahdissa, ja haaveilin ottavani yhdensuuntaisen lipun jonnekin kivaan paikkaan. Ei se nyt niin tarkkaa ole...

Ei kommentteja: