torstai 1. marraskuuta 2012

Watch It! -7-

Korealaista pukudraamaa taasen luvassa... Anteeksi siitä! Nyt on vain tullut katsottua niitä aika ahkerasti, ja näköjään korealaiset niistä tykkäilevät.

Sungkyunkwan Scandal


Genre
Romanttinen komedia

Valmistusvuosi
2010

Jaksoja
20 (1 h 2 min. / jakso)

Juoni
Sungkyunkwan Scandal sijoittuu Sungkyunkwanin yliopistoon, vuoden 1800 loppupuoliskolle.

Kun Kim Yoon Heen nuoremman veljen sairaus pahenee, ja heidän perheensä uhataan häätää talostaan rahan puutteen takia, tyttö hakeutuu veljensä nimissä kouluun opiskelemaan. Hän pukeutuu pojan vaatteisiin, päätyy tekemään sisäänpääsykokeen ja pääsee sisälle kouluun.

Koulussa hän ystävystyy viisaan Lee Sun Joonin, playboy Goo Yong Han ja kapinallisen Moon Jae Shinin kanssa.



Emman oma arvio
Monta palkintoa ja tunnustusta kahminut draama vuodelta 2010 ei jäänyt Emmaltakaan huomaamatta. Se oli itse asiassa aika kauan tuolla katsottavien pitkässä listassa, ja poimin sen sieltä vasta äskettäin katsottavakseni.

Vaikka ensimmäiset pari, kolme jaksoa tuntuivat jotenkin vaikeilta katsoa - sieltä puuttui sitä jotain -, draama muuttui kuluessaan parempaan päin, ja sen jaksoi katsoa loppuun asti. Hyvännäköisiä miehiä (köh, köh), ei-niin-ärsyttävä naispääosan esittäjä ja ihania asuja - siitä oli tämä draama tehty.

Okeiiii, okeiii, ei nyt pelkästään niistä. Juoni oli uskottava... Siitäkin huolimatta, etten tajua, miten pääosan esittäjän nainen pystyi oikeasti niin hyvin muka näyttelemään poikaa, vaikka se oli jotenkin niin obvious, että nainen oli kyseessä. Juu, eihän tämä todellisuudessa varmaan tulisi kysymykseenkään, ja draamahan tässä kyseessä on, mutta silti se pistää miettimään... Välillä teki mieli huutaa muille tyypeille sarjassa, että "hei etteks te tajuu, et se on oikeesti tyttö pojan vaatteissa c'mon!!"

Miespääosan esittäjä on tunnettu ja suosittu laulaja (nykyisestä JYJ -poikaryhmästä), mutta en itse oikein lämpene herralle. Sorry nyt vain. Skandaalin kaksi muuta miespääosan esittäjää taasen sulattivat sydämeni, ja taisin vähän ihastua. Hihiii!

aaawwwss <3


Mistä voi katsoa
Tässä on viime aikoina kuollut ja kuopattu monta hyvää paikkaa, mistä katsoa draamoja, btw, ja sekös itkettää. Soooo saaad! Anyways, Sungkyunkwan Scandalin katselin gooddrama.net:istä, mistä löytyy 2-3 streamia jaksoille. Itse käytin alimmaista, Daily Motionia, ja aikasta hyvälaatuista kamaa siellä oli.


Tähdet, tähdet
8/10 Very Good
Good job everybody! Ei tullut tuhlattua 20 tuntia, kiitos siitä!
Ei kai tässä muuta.
Söpö draama.
Thumbs up!


Kuvat skandalisoitu googlesta.

Ei kommentteja: