lauantai 17. marraskuuta 2012

Hear It! -12-

Ailee


Artistista
Amy Lee - paremmin taitelijanimenään tunnettu Ailee, 23, on amerikkalais-korealainen tähtiuraansa aloitteleva artisti. Hän syntyi Coloradossa, mutta varttui parikymppiseksi New Jerseyssä. Koreaan hän muutti vuonna 2010 ollakseen lähempänä juuriaan, ja saadakseen enemmän tuulta musiikkiuralleen.

Ailee debytoi Koreassa tämän vuoden helmikuussa kappaleellaan Heaven, jonka musiikkivideo kannattelee tällä hetkellä n. 4,5 miljoonaa katsojaa youtubessa. Maaliskuussa hän voitti pari palkintoa kappaleestaan - kategorioissa "Song of the Month" sekä "Rookie of the Month".

Tämän vuoden aikana nuori nainen on ehtinyt näytellä yhdessä k-draamassa sekä esiintyä variety- show'ssa, toimia juontohommissa ja keskittyä albuminsa tekoon. Toinen musiikkivideo ilmestyi kuukausi sitten...


Video Review
... And I shall review it! Kappaleen nimi on I will show you, ja sillä on tällä hetkellä yli 2,5 miljoonaa katselukertaa youtubessa.





Videosta
Ailee esittää videon alussa nörtihtävää ja ujoa koulutyttöä, jota jengi tuntuu vähän ignooraavan. Hänellä on kuitenkin pikku-crush johonkin poikaan. Poikaa esittää, btw, poikaryhmä MBLAQ:in GO. GO vaikuttaa vähän sellaiselle "jou määän, mä oon tällane naistenmies ja mulukku" -tyypille.

Videosta ilmenee, että mulkku ja nörtti ovat joskus olleet pidemmänkin aikaa yhdessä, kunnes ovat break upanneet. Mutta miten? Meitsin veikkaus: Mulkku on pettäjä.

Koulun käytäviltä siirrytäänkin sitten kuviteltuun tulevaisuuteen, missä nörtistä on kuoriutunut suosittu ja säihkyvä discopallo.

Kävellään punaisella matolla, ja annetaan vähän mulkun kärsiä ja katua, että jätti nörtin aikoinaan. Toisaalta - onko tämä nyt vähän pinnallista touhua ajatella noin? Hmm.

Nörtti kuitenkin vaikuttaa siltä, että hän ei aio enää ottaa mulkkua takaisin, vaan aikoo kostaa. Revenge, muahaha! 




Kappaleesta
Jos Korea olisi osa Eurooppaa, tämä olisi niiiiin heidän Euroviisukappaleensa! Seriously.

Anyways, Heaveniin verrattuna I will show you tuo esiin hieman räväkämpää Aileeta. Eikä siinä mitään - upeastihan nainen vetää. Ei suotta häntä kutsuta Korean Beyonceksi.

Kuvat googlesta rohmuttu.

Ei kommentteja: