keskiviikko 14. marraskuuta 2012

ULKOMAILLE!

Tasan kuukauden päästä, 14.12., suunnataan T:n kanssa kohti ulkomaailmaa, ja navigoidaan itsemme viikonlopuksi... BRITTEIHIN! Wooot!?!

Lennot on varattu jo muutama viikko sitten - samoin hostelli. Nyt sitten, kun ihmetellään, että mitä siellä Brittilässä oikein meinataan keretä tekemään yksi lyhyt viikonloppu, niin ehkä tämä kuva kertoo jotain?


Kun T tekstaili silloin joskus, että Big Bang tulee Lontooseen, niin se oli vähän niin kuin sen kummempia miettimättä selvä, että sinne mentäisiin. Oltiin jo aiemmin asiasta puhuttu, koska tiedettiin, että jossain vaiheessa pojat tulisivat Eurooppaan esiintymään. Tai siis, ei se varmaa ollut, mutta näin huhut kertoivat. Osoittautuivat sitten todeksi, nuo huhut siis.


Big Bang on iso juttu meille. Ehkä siitä kertoo jotain jo se, että ostettiin joku early access -paketti, johon kuuluu joku postipaketti, minkä sisältö on vähän hämärän peitossa, ja joka ei ole itse asiassa vielä edes tullut... Hmm!

Lähtee Ticketmastersiin kohta emailia, jos ei ala kallista pakettia tänne päin kuulumaan. Siellä paketissa nimittäin on ilmeisesti meidän liput myös.

Anyways, olen ihan varma, että matkasta tulee hauska ja mieleenpainuva. Once in a lifetime -experienceä parhaimmillaan!


Mikä Big Bang siis on? En jaksa alkaa nyt esittelemään tätä korealaista suosittua poikaryhmää sen tarkemmin, sillä se on tehty TÄÄLLÄ. Sinne siis lukemaan, hopi hopi!


Ah, kuukausi enää keikkaan! Hurrrjaa! En ole tässä vähään aikaan asiaa miettinyt, mutta nyt alkaa ilmestymään jotain perhosia vatsan pohjalle. Seikkailu lähestyy, can't wait! Fantastic Baby!









Lisää fiilistelyjä lähempänä!

Kuvat googlesta bang bang!

2 kommenttia:

Tiu kirjoitti...

Hihihih. Vai kekekeke. Kuitenkin, vielä naurattaa. :D

Emma kirjoitti...

Kekekeke ! :D