lauantai 24. marraskuuta 2012

Posepose

Tämä lauantaiaamu on mennyt pitkälti suunnitellen, että mitä sitä laittaisi päälle. Tiistaina olisi nimittäin yhdet mainoskuvaukset (siitä varmaan lisää joskus myöhemmin), joihin olen liitämässä heti töiden jälkeen. Piti ihan pyytää lupaa, että pääsee töistä aikaisemmin - mikä ei itse asiassa ollut niin hirvittävän vaikeaa, sillä noita ylityötunteja on kerääntynyt jonkin verran.

Mainoskuvauksiin tuli pukeutumisohjeena bilevaatteet. Kauaa ei tarvinnut etsiä, kun löysin omasta mielestäni aika bilehile -vaatekappaleen, joka ei ole vielä edes päässyt esille missään. Ostin sen joku parisen viikkoa sitten Seppälästä, vaikka tarkoituksena oli kyllä ostaa kengät tai jotain muuta hyödyllisempää...

Räpsin sitten kuvia itsestäni uudella (!!!) digikamerallani (Canon IXUS 125 HS <3), jolla saa vähän parempaa jälkeä kuin tuolla aiemmalla (Canon IXUS 100 IS). Saatte sitten nähdä vähän posetuskuvia nyt. Ja jep, ne on vessasta... Kröhöm.







Yeah. Sitten oli otettava tietysti kokovartalokuva peilin kautta, kun ei ollut ketään muuta kuvaamassa. Huomasin siinä sitten, että peili on ihan pölyinen ja näytän jotenkin tosi omituiselle siinä, mutten enää jaksanut alkaa siivoamaan siinä vaiheessa sitä.



Tuo mekon pituus kyllä on sellaista sorttia, että ei paljon sillä pyllistellä... Mutta ehkä ei tarvitsekaan! Hope so. Anyways, tällä varmaan sitten mennään. Otan vielä jotkut varavaatteet mukaan, jos tuo ei käykään. Lisäksi pitäisi opetella laittamaan jotain luomiväriäkin sillä lailla, ettei näyttäisi siltä, kuin joku olisi juuri lyönyt. Tai sitten en jaksa. Saas nähdä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miten oot laittanut noi hiukset? onko sulla jokin panta vielä päässä vai miten vedetty taakse?

Emma kirjoitti...

On ohut panta päässä joo :)

Laitoin edellisenä iltana päähän t-paidasta leikatut suikaleet - oon käyttäny sitä tekniikkaa nyt jonkin aikaa, kun löysin videon aiheesta youtubesta. Joskus saatan käyttää myös papiljotteja tai miksi ikinä niitä nyt kutsutaankaan.

Sitten seuraavana aamuna otin ne pois hiuksista ja vola - siinä sulle käkkärää vähäks aikaa! :D