maanantai 26. maaliskuuta 2012

Day 10

WHAT YOU WORE TODAY

Tähän varmaan pitäisi jokunen sexy kuva lytätä, häh? Vähän niin kuin päivä muotibloggaajana! Paitsi etten osaa pukeutua muodikkaasti, enkä seuraa muotia. Paitsi että punainen on kuulemma tämän kevään väri. Jostain luin.

Raahasin E:n kuvaamaan ja kyllä tulikin niin hottiksia kuvia, että ihan kuumottaa jo... Mmmmh. No olo ei ainakaan kuvaushetkellä ollut mitenkään kamalan hehkeä nuhan vuoksi. Silmätkin vedestää. Ei sitä onneksi kuvista taida huomata, koska yritin leikkiä terveen näköistä.



Kengät on ostettu Intersportista, olivat salessa nääs, 20€. Farkut on hankittu jenkeistä ja ovat varmaan takapuolesta jonkinmoisessa hajoamispisteessä... Lempparipääntsit! Paita on ostettu myöskin Amerikasta, H&M:n äitiysosastolta. Vahingossa sieltä ostin. Tajusin sen oston jälkeen, että hitto, tämä on äitiysvaate. Mutta se on kuitenkin ihan kiva, niin voin käyttää sitä.



...


Katossa on tuommoinen. Insidejuttu haha.


Nojoo, en nyt tiedä, olisiko pitänyt postata tämä vasta illalla, mutta haluan tämän pois alta. Kohta puoliin hipsitään katsomaan Hyvät ja huonot uutiset -ohjelman kuvauksia ja MÄ OON NIIN FIILIKSISSÄ KUN SIELLÄ ON MAIJA VILKKUMAA VIERAANA! Ei olisi voinut paremmin käydä! Piti vähän hieraista silmiä sähköpostia lukiessani, että onko tämä todellista. Ja onhan se! Fiilarit voisivat tosin olla enemmänkin katossa, jos ei tätä pirun flunssaa olisi. Kiva niiskutella siellä sitten... Toivottavasti ei heitetä ulos studiosta. Yhyhy.

Ei kommentteja: