maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hki

No jeejee, täällä ollaan. Taas kerran. Eilen meinasi tulla vähän kiire pakkauksen kanssa, kun viime tipalle piti lopputarkistus jättää... Isän mielestä otin ihan liikaa tavaraa mukaan, mutta hei, olen nainen ja jos jätän jotain pois, niin kuitenkin tarvitsen sitä myöhemmin, enkä edes tiedä, kuinka kauan täällä yhteen pötköön majailen, niin pitää varustautua kunnolla!

Tädin kyydillä siis pääsin Helsinkiin, ja ei kai tässä.... sitten... sen ihmeempiä... Eilen tuli valvottua kolmeen asti am, kun jumituttiin juttelemaan E:n kanssa korealaisista sarjoista... Ja korealaisista miehistä... Ehkä pikkusen.

Tänään käytiin jossain random-sekatavaraliikkeessä, missä oli kaikkea pientä ja söpöä. Hinnat tosin olivat aika huimat ja kattilat jäi ostamatta. Keski-ikäinen, huonosti suomea puhuva myyjämies käveli jossain vaiheessa aivan yllättäen eteeni, nosti käteni ilmaan ja kouristi sen nyrkkiin. "Tämä on kaikki, mitä sinä saat." Tai jotain sellaista se sanoi. Öööö okei. Emma the random-magneetti iski jälleen. Very nice.

Katselin tänään työpaikkojen sijaan koulupaikkoja ja etukäteistehtäviä (jotka siis julistettiin tänään, kun yhteishaku amk:hin alkoi), ja pohdiskelin ja punnitsin eri vaihtoehtoja, mutta ei ole lista vieläkään valmis. No mutta, kyllä se tästä. I can do this!

Loppuun vielä Kallion tunnaribiisi, heheheh. Ei täältä tosin vielä olla lähdössä pois...

Ei kommentteja: