torstai 15. maaliskuuta 2012

Ilta Tikrussa

30 days challengeen tulee pikkutauko ainakin päiväksi, kun ajattelin kertoa vähän eilisistä opiskelijabileistä The Tigerissa, jonne menin kuokkimaan. Taas. Viime kerrallahan, syksyllä, olin siellä myös ja menin seuraavana päivänä pyörtymään työpaikalla nestehukkaan. Good job.

Ensin vähän mietin, että mitähän sinne oikein laittaisi päälle, kun ei ole hirveästi mitään jonnekin yökerhoon tms. sopivia vaatteita. Tosin myöhemmin selvisi, että ei se olisikaan haitannut, sillä aika monet siellä hiihteli topissa ja farkuissa - ja useimmat haalareissaan.


Jep jep. Punaista siis.

E oli opiskelijakamujensa kanssa ennen The Tigeria, finaalipaikkaa, käynyt kiertämässä kymmenessä eri baarissa jo valmiiksi. He olivat keränneet leimoja saadakseen uuden haalarimerkin, jonka siis sai The Tigerista.

Saatoin siis olla ainut selväpäinen vielä jonossa. Yllättäen siinä odotellessani bongasin Memphis -nimisestä ravintolasta (?) Indican Jonsun! Hän istui parin kaverinsa kanssa siinä ikkunapöydässä kasvot kohti meitä, eli tosi lähellä, eikä siitä punaisesta kuontalosta olisi voinut erehtyä. Meinasin ottaa salakuvan, mutta se olisi ollut niin näkyvää, että se olisi kyllä huomattu. Nojaa. Whatever.

The Tigerissa oli kivaa. Oikeastaan yllättävän kivaa. Jopa kivempaa kuin silloin syksyllä. Tunnelma oli jotenkin rennompi. Ei se varmaan siitä johdu, että minut pakotettiin juomaan muutama juoma siinä... Öhh... Niistäkin huolimatta oli olo aika selvä, ja muistan illan tapahtumat erittäin hyvin (jei).

Minä mm. sain tyylikkäästi kaadettua puoliksi jäitä täynnä olevan lasini pöydälle niin, että ne jääpalat liukuivat ja sulivat pöydälle. Yritin siis liu'uttaa sitä lasia vähän kauemmas, keskemmälle pöytää, mutta se kaatui. Fail!

Kaiken huipuksi törmättiin toisten juomia anastelevaan mulkkuun, joka tuli jossain vaiheessa iltaa istumaan viereeni ja alkoi sitten kyselemään, että mitäs opiskelen yms. Sitten seuraavana hetkenä tajuttiin, että tyyppi alkoi kittaamaan meikäläisen siideriä. Ärähdettiin aika pahasti, mistä seurasi vittuperkeleitä (ei tosin minun suustani) ja siiderin kaatoa mulkun housuille. Mistä mulkku taas ei ollut millänsäkään, vaan liukeni rauhallisesti pois. Huomattiin pian mulkun lähdön jälkeen, että yhden meidän seurueen jäsenen siideri oli hävinnyt pöydältä. Ja se oli ollut siis täynnä se lasi. Ei jäänyt epäilemisen varaan, että kukahan sen oli vienyt...

Muuten ilta siis meni mainiosti - tanssittiin ja vedettiin tosi outoa muuveja ja pidettiin vähän omaa kivaa. No mutta, sitähän varten siellä oltiin!

Lähdettiin joskus kahden maissa kävelemään kämppää kohti, ja saatiin kaksi kamsua mukaan yökyläilemään. Nukkumaan päästiin puoli neljän maissa. Itse heräsin tänä "aamuna" klo 11:40 oikein pirteänä ja valmiina uuteen päivään.

Töistä ei ole valitettavasti vieläkään kuulunut mitään, mutta yritän olla vetämättä itkupotkuraivareita siitä. Kyllä se tästä. Jotain löytyy. Joskus.

Olen lisäksi vähän fiiliksissä, kun 26.3 ollaan ilmeisesti pääsemässä E:n ja yhden E:n kaverin kanssa seuraamaan yhden tv-ohjelman nauhoituksia paikan päälle. Olen nyt vaihdellut sähköpostia yhden tyypin kanssa, joka vastaa ohjelman katsojien järkkäämisestä paikalle, ja odotan nyt vahvistusta sille, että hän varaa ne paikat meille tuolloin. Jeeeee! Ihan mielenkiintoista päästä näkemään ohjelma paikan päälle. Aion kyllä kirjoittaa sitten sen jälkeen, millaista siellä oli. Ja ohjelman voin paljastaa, että se on siis Hyvät ja huonot uutiset (joita olen seurannut ehkä yhden jakson ikinä kröhöm...).

Ei kommentteja: