perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kotikokkausvideo vs. korealainen hottisvideo

En edes jaksa muistaa, kuinka monta tuntia olen tänään saanut editoida meitsin ja E:n kokkausvideota. Aika monta. Yhtä monta kertaa ellei enemmänkin mietin, että viitsinkö sitä julkaista missään, koska eilen kuvattu materiaali on vaan... miten sen nyt sanoisi... aika seko. Paljon kikattelua, hallitsemattomia ilmeilyjä ja faileja olan takaa. Kunnon kokkikolmoset (tai kokkikolmoNEN, koska E:hän keskittyi vaan kuvaamaan hänen onnekseen)!

Vaihtoehtoja oli kaksi:

1. Älä julkaise videota. Se on ihan paska. Suoraan sanottuna.
2. Julkaise se - who cares what other people think! Senhän takia sitä videomateriaalia kuvattiin oikein urakalla, että voisit laittaa sen blogiin ja jakaa hauskuuden. Miksi perääntyä nyt?

Ja kuten alta näette, niin siinähän se video komeilee. Sitä editoidessa ja katsoessa saatiin ainakin me E:n kanssa makeat naurut kerta toisensa perään. Ja nauraminenhan on ihan parasta. Ainakin se meidät sai hyvälle tuulelle. Siksipä otin riskin ja laitoin sen tänne. Vaikka olen välillä ihan nolo ja kaikkea ja videossa kokeilin vähän noita tehosteita as u can see. Mutta eka kerta niiden kanssa, eiköhän laiteta sen piikkiin!



Tämän kökkövideon lisäksi haluan sharettaa teidän kanssanne tämän toisen videon, joka sisältää huomattavasti paremman kuvalaadun lisäksi SUPERÜBER HOTTISMIEHIÄ! Jos vastaat edes yhteen seuraavista kysymyksiin kyllä, niin alla oleva video on juuri Sinua varten ja takaan, että Tulet viihtymään (okok, en voi tietenkään 100% sitä luvata, mutta on aika kumma kuitenkin, jos ei edes VÄHÄSEN tykkää):

¤ Tykkäätkö miehistä ilman paitoja?
¤ Tykkäätkö miehistä, joilla on upea yläkroppa?
¤ Tykkäätkö miehistä, jotka panostavat ulkonäköönsä ja vaatteisiinsa ja ovat todella, siis TODELLA tyylikkäitä?
¤ Tykkäätkö miehistä, jotka ilmiselvästi flirttailevat laulaessaan ja tanssiessaan kameralle ja välillä tuntuu siltä, että juuri sinulle sinne tietokoneen toiselle puolen?

Tuo seuraava video on vaan niin hot, että meikäläinen on kiljunut kuin joku teini täällä muutaman päivän. Ihan. Oikeasti. Taidan haluta korealaisen miehen joskus. Huokaus.

Ei kommentteja: