maanantai 19. maaliskuuta 2012

Day 5

FAVORITE TELEVISION PROGRAM

Tähän on maailman helpoin vastata...

Sellainen sarja, jonka jaksoja jaksan katsoa vuodesta toiseen, on tietenkin...

Gilmore Girls!

Se on sellainen ikuisuuslemppari. Ei siitä mihinkään pääse. Kaikki tuottikset omistan, enkä lähde tässä arvailemaan, kuinka monta kertaa olen ne läpi tuijotellut. Fanitus lähti liikkeelle varmasti heti jostain ensimmäisestä tuottiksesta aikoinaan. Pikkutyttö Emma käänsi Ylelle eräänä päivänä ja eksyi Gilmoren tyttöjen pariin. Eikä löytänyt tietään sieltä enää takaisin. Ei se edes ensimmäinen jakso tainnut olla, mutta olen varma, että se oli ensimmäinen tuotantokausi ja joku jakso... Ei ole tarkempaa muistikuvaa. Ihan sama.


Sarjassa rakastan erityisesti niitä pikkukaupungin ihania, värikkäitä asukkeja ja puhumisen nopeutta. Sitä saatan itsekin harrastaa toisinaan, eikä minusta tällöin tietenkään mitään selvää saa. Sori.

Jos pitäisi valita Lorelain ja Roryn välillä (mitä en tietenkään mielelläni tee, sillä ilman jompaa kumpaa sarjaa ei voisi katsoa), valitsisin Lorelain. Hän on vahva, itsenäinen ja itsevarma nainen, jolta eivät nokkelat sutkautukset lopu kesken. Ihailen suuresti. Ihan siis Rorya yhtään väheksymättä, sillä hänkin on niin suloinen ihminen.

<3

Ei kommentteja: